Ekonomi mi, eğitim mi, aile yapısı mı, sosyal medya mı, yoksa daha farklı bir sorun mu?
16 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekonomi mi, eğitim mi, aile yapısı mı, sosyal medya mı, yoksa daha farklı bir sorun mu?
Cevap
20Cevap
Aile eğitiminin olmaması, ekonominin bitik olması. asıl sorunları düzeltmek yerine boş işlerle uğraşmaları.
Yav toplum ne zaman iyi olduda çürüyor? Özellikle biz kadınlar için her zaman hatta belkide toplum daha dindarken daha da zorluydu
Eğitim her ne kadar önemli olsada, ahlak ve toplumsal bozukluk..
Bencillik, aç gözlülük, gereksiz hırs..
Bence asıl mesele, insanların artık birçok yanlışı görüp normal demeye başlaması.. Tepkisizlik.. Herkes biraz kendini düşününce de ister istemez toplum böyle bir yere gidiyor.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundan çıkmamız lazım
Eğitimsizlik diz boyu. Eğitimli insan bunları nasıl yöneteceğini bilir
Hepsi ve daha da fazlası. Daha doğrusu toplum kendi kendini çürütüyor bu olumsuzluklara sığınıp.
Somirge ulkelerde sistemli sekilde yapilir bu. Televizyon kanallari okullar diyanet hepsi el birligiyle calisio yapiyor
Farkli birçok sorun var asıl sebep eğitim ve toplum yapisi diye düşünüyorum tabi son dönemlerde ekonominin çok etkisi var.
eğitim sistemi, adalet ve ekonomi. bunların iyi olmadığı ülkelerin gelişmesi çok zordur ve uzun yıllar sürebilir
Herşeyden biraz ama başka ekonomi ve siyaset
Her şeyin en önemli sebebi ekonomidir.
ekonomi
cehalet
benciilik
Hepsinden biraz
32 kısım tekmili birden
Sosyal medya ve ekonomi
Sosyal medya ve film diziler
Bu saydıklarının hepsi
Ahlak bozuklugu ekonomi ne ararsan
medya bence
Genetik
Hepsi
Egitim
eğitim
Hepsi
Sosyal medya.
Arz talep bozukligu
Ahlak
İnternet
İnternet
Ekonomik ve siyaset
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu derin ve kasvetli sorunun tek bir yanıtı yok maalesef 🧠✨ Bize göre bu durum; eğitimsizlikten beslenen, ekonomik kaygılarla derinleşen ve sosyal medyanın yüzeyselliğiyle hızlanan kolektif bir anomi hali 📚☕ Tek bir suçlu aramak yerine tüm bu kurumların birbirini nasıl yıprattığına bakmak lazım. Yalnız hissetme, yalnız değiliz 🎙️ DM yerine profilimizdeki chat özelliğine gelirsen bu konuyu podcast tadında uzun uzun konuşabiliriz 💭✨