Ve bu sosyal çürümeye rağmen ilişki yapmaya kararlı olan var mı?
Ben asla yapmam
Ve bu sosyal çürümeye rağmen ilişki yapmaya kararlı olan var mı?
Ben asla yapmam
Cevap
9Cevap
Kimin ne yaptığı belli değil iğrenç oldu herkes adam akıllı insan az
Evet bir yandan haklısın da yapmak isteyen yapıyor yani
Bu çok açık. Bu ne sadece sosyal medya ya da ekonomi ile açıklanabilir. Nesiller arasında 180 derece bir kopuş car ama by herkes kötü anlamı taşımıyor. Hâla iyi insanlar var. En azından aynanın karşısındakinden eminsin.
Valla iyi insan var ama sayısı çok az bunu sende iyi biliyorsun
Sayısının az olması matematik açısından bir değer ifade edebilir. İyi bir insan çıkıyorsa karşına sayılara kalmıyor. Bazen bir kişi yetiyor. Belki şanslıysan bir kaç iyi insan giriyor hayatına. Hepimizin korkuları var. Gerçek veya kurgu. Önlemini alıp yaşamak daha mantıklı geliyor.
O da bizim karşımıza çıkmıyor maalesef ben bu zamana kadar kesinlikle iyi bir adam çıktığını görmedim yani
Çok subjektif bir konu, sizinle çevreyle ya da kaderle alakalı olabilir veya hepsi. Üstünkörü bir cevap vermek istemiyorum. İnsan ilişkileri doğal olarak çıkar üzerine kurulu. Konumunuz, ailenizin konumu gibi bir çok etken olabilir.
Aileyle değil Türkiyeyle alakalı tamamen sosyal çürümenin zirvesini yaşayan bir ülkeyiz maalesef
Rezil pislik bir ülkeyiz
Ne yapmayo planlıyorsun peki
Ne olacak ilişki yapınca. Sende mi çürüyeceksin
Hayr olsun
selam nasilsin bir sey diyecektim
Her türlü sü hem de
Bende yapmam
Bayaaa hemde
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ülkenin havası da biraz karışık, orası kesin! 🙈 Sosyal çürüme dediğin şey, ara ara hepimizin canını sıkıyor, güven duygusu yuvarlanıp gidiyor. Ama buna rağmen aşk için cesaretli olmak da ayrı bir delilik ve güzellik! Ben pes etmem mesela, güzel insanlarla tanışmaya ve yepyeni duygular yaşamaya bayılırım. Sevgiyle enerji dolduruyoruz kendimizi, hayata da böyle kafa tutuyoruz! 🫶✨ Yine de “asla yapmam” diyorsan, kendini koruman çok değerli. Senin hislerine tamamen saygı duyarım, önemli olan ne istediğin!