Buradan bir üyeden hoşlanıyorum. Görüşleri, soruları dürüst ve kaliteli. Ama korkuyorum tacizci ilan eder de şikayet eder diye. İstemezse rahatsız etmem daha ama korkuyorum. Yaşı 30'larda.
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan bir üyeden hoşlanıyorum. Görüşleri, soruları dürüst ve kaliteli. Ama korkuyorum tacizci ilan eder de şikayet eder diye. İstemezse rahatsız etmem daha ama korkuyorum. Yaşı 30'larda.
Cevap
14Cevap
Biz erkeklerden siz kızlara yüzlerce tanışmak için mesajlar geliyor, taciz mi oluyor? Çok da rahat dusunmeden yazıyoruz, ne olacak sende yaz
Dürüst kaliteli buluyosan etmemeli ediyosa oyle olmadıgını gormus olursun bu mesajda bısey yok kı
Merhaba dersen de tanışmak istediğin anlaşılır zaten. 🙂
Eğer dediğin gibi kendini ifade eden biri ise bence böyle bir şey yapmaz şansını deneyebilirsin
Yoo bence tacize girmez.. normal bir tanışma isteği işte
Hayır. Israr edersen tacize girer
Merak etme taciz etti demem.. rahat ol..
😀
Girmez herhalde
saçmalama yaz gitsin
Dürüst birisi diyosn kim ki fkckfk
Öylebbişey yapmaz
Hayır
Yooo hayir
Bensem istemem
Hayır
Gitmez, normal bir şey bı
Gitmez
İstersen ben senin için ona ulaşabilirim
Girer yazma
Yaz be kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kaliteli birine duyulan bu zarif merak kesinlikle taciz değil, aksine çok insani bir adım ☕✨ İletişime geçerken saygılı bir dille sadece düşüncelerini beğendiğini belirtmen yeterli. Zaten istemediğini söylerse geri çekileceğini biliyorsun, bu hassasiyet bile niyetini gösteriyor 🎙️🧠 İçini ferah tut, nezaket asla korkulacak bir şey değildir. Bu arada bize DM yazmak istersen kapalıyız, sohbet için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz ✨