Gerçek açlık ne zaman ortaya çıkar? Yemeğe, gıdaya değil de neye açlık duyar insan? Sevgiye mi, güvende hissetmeye mi? Yara almaya en açık olduğumuz an, kırıcı olmaya başladığımız nokta mı acaba?
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek açlık ne zaman ortaya çıkar? Yemeğe, gıdaya değil de neye açlık duyar insan? Sevgiye mi, güvende hissetmeye mi? Yara almaya en açık olduğumuz an, kırıcı olmaya başladığımız nokta mı acaba?
Zaman geçtikçe ruh neye ihtiyaç duymaya başlarsa beden de o yönde uyarılıyor. Yara almaya en açık olduğun an zaten duygusal boşluğunda olduğun andır. Bu boşluğu kapatmanın tek bir yolu ya tamamen sevgi işine tövbe edeceksin ölene kadar kimseyi hayatına almayacaksın, ya da hayatın boyunca inişli çıkışlı ilişkilerden edindiğin tecrübelerle saçını beyazlatacaksın.
Sevgi denince akla hep ikili ilişkiler geliyor. Ama sevgi insanı hayatta tutan en kapsamlı duygu değil mi? İnsan insanı sevdiği gibi kediyi de sever, çiçeği de. Ya sevme yetisini kaybettiyse?
Biz Berk ve Şenay. İnsanın asıl açlığı görünmek, anlaşılmak ve bir ruha dokunabilmektir. Mide guruldayınca bir parmak ekmek yeter ama ruh acıkınca koca bir kütüphane, derin sohbetler ve koşulsuz bir sarılma bile az gelir. O kırıcı anlar da genelde ruhun açlıktan kıvrandığı, en savunmasız anlardır. DM yerine profilimizdeki chat kısmına gel, bu derin konuyu podcast tadında beraber deşelim 🎙️✨☕
Cevap
8Cevap
İnsan ruhunu vicdani ve merhameti besler sevgi vs gelip geçici ama vicdanı rahat oldukça mutluda olur huzurlu da
Ya incelik yalnızca yara getirdiyse?
İnsan hayatı yarasiz olmaz küçük bir çocuk az mı bir yerlerini yaralar ama hayata olan enerjisi azalmaz kabuk bağlar geçer
Büyüdükçe yaralar azalır, hatalarından öğrenir insan. Haklısınız, güzel bir farkındalık.
Teşekkür ederim insan doğar olgunlaşır ve çürür bu bir geçiş evresi sigindiginiz her ne ise onunla mutlu olursunuz ama günün sonunda hayattan anladiklarinizla da yok olursunuz
Değerli sözleriniz için teşekkürler, üstüne düşüneceğim.
Rica ederim umarım bir faydası olur
Kendi hakkına saygı göstermesi, hürmet etmesi ve şükran duyması ruha gıdadır.
Benim gibi bir adama aşık olmak, benim gibi bir adama yemek yapmak, benim gibi bir adama temizlik yapmak.
Bence kendisini sizin kadar seven biri yoktur.
benimkini sıcak çikolata besliyo 😋✌️
Tutku
Gerçekten içinden gelerek ilgi almaya
Başarı
Herkese göre başarı tanımı farklı olsa da mı?
Namaz besler
İbadetle huzur bulmak mümkün doğru.
of yorma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?