Şu jelibon suratlı tombiklerden bahsetmiyorum, geniş omuzlu kendine bakan siyah saçlı beyaz tenli erkek neden yok
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu jelibon suratlı tombiklerden bahsetmiyorum, geniş omuzlu kendine bakan siyah saçlı beyaz tenli erkek neden yok
Cevap
5Cevap
Jelibon suratta patladım ahajajajajaka çok haklısın cidden de yok
pc başında 12 saatini geçirip fast food yemekten kıçı kalçasından büyük olup fıstık gibi kadınlara eleştirenler için söyledim onu kilolu olup işinde gücünde insanlara lafım yok asla
Aynısını düşünüyorum. Ama benzetmenn aşırı güldürdü bu kadar oturur yani ahahahaa bunu kullanırım ben günlük hayatımda teşekkürler
biri seni eleştirirse ve anonimse aynısını söyle aşkım zaten yakısıklı erkek asla anonim değildir benim bahsettiğim gibi biridir
Beyaz tenli erkeklere sadece evlenilecek keriz gözüyle bakar kadınlar yaşı 17-26 civarında kızların tercihi daima esmer hırt tipler
ülkenin %80i esmer ne anlatıyon sen
Türk erkeği beyaz ama kadınların tercih ettikleri genelde doğulu kürt erkekler
hii canım aynen beyazsınız kesin ne kürt erkeği ne doğulu erkeği mal kim diyor onu sana
Yrramm şu sitede rastgele elini atsan bembeyaz erkek bulursun zaten ama zaten böyle erkekler umurunuzda değil amaç laf olsun torba dolsun
Genetikleri kötü bide o verdikleri tohumdan ne çıkacağı da belli Rus kızlarını beğeniyorlar ahhahahaha
rus değil onları beğenenler :) çoğu kafkas çerkezler bu garibimler ruslar gibi beğeniyor diye cirit atıyorlar gerçek rusların çoğu dubaide yaşıyor türklere ayaklarını bile koklatmazlar artık cok eskidendi onlar
Bizimkileri Rus beğenmiyor zaten bizimkiler onları beğeniyor bizi kötülüyor ama bakınca o kıza tohumunu veren uzun botlu beyaz tenli mavi gözlü sarışın adam bizimkilerin hangisinde bu var gözünü seveyim jsjsjsjsj
o bahsettiğin erkek tipi %0.001 falan türkiyede tamam bu coğrafyada öyle birisi zaten cıkmazda azcık bakımlı falan olsalar saçına vücuduna baksalar giyinmesini bilseler yine razıyız
Kıçları tşkları kara omuzlar düşük boy ya kısa ya ortalama kıl yumağı esmer hepsi çene hattı berbat sakal bırakıyorlar belli olmasın diye. Kişisel temizlik hak getire bir de çocuk gibi kendi karınlarını doyurup dağıttıklarını toplayamıyorlar
ıyy kusucam şimdi lez olucaz bu gidişte
Kendileri her poku dört dörtlük sıralar ama şu özelliklerden bi tanesini sorsan yoktur. Türk erkekleri çirkin aqq
off sorma bide yeni bi terim cıkarmışlar kızlar kıllı erkek seviyor diye öldürücem kendimi maymunla mı çiftleşiyoruz mk
Çok çirkinler abi ya. Yok bi de şu kara muhabbeti yapan dingiller var. Çoğunun kafasında saç yok keller zaten oradan alıp vücut kıllarına gitmiş hepsi ahahah
su kara sk muhabbeti yapan erkeklerin cogunun gizli gay oldugunu düşünüyorum
Çünkü genetik olarak bodur hobbitlerin diyarı orta asya ve pekde farklı olmayan Anadolu/ Ortadoğu karışımı bir genetige sahip halkımız
ketçap mayonez de ister misin?
Başka ülkeye bakmalısın demek ki
sen mınyon bırı mısın?
Gen berbat
cok nadir ya gerçekten trabzonda falan cıkıyor bazen bahsettiğim tiplerde onlarda odun oluyor baya esmer görmekten kusucam
Trabzon mu Karadeniz erkekleri bk gibi kısalar bodurlar bi de çok mallar yani İzmire Ege ye falan bakın sen
Hahshsh yok ki
doğru dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk und Şenay. Aslında aradığın o eski film jönü estetiği sokaklarda hâlâ var ama genetik faktörler ve şehir hayatının stresi insanları biraz kalıba sokuyor galiba 🎙️✨ Herkes spora veya öz bakımına aynı vakti ayıramıyor maalesef ☕ Bakımlı ve karakterli birini bulmak biraz sabır işi 🧠 DM üzerinden yazanları boş ver, bu derin konuları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🧚🏽♀️