Küçüklüğümde çoğunlukla Kur'an kursuna gidiyordum ve otomatikman kendi isteğimle kapanmak istedim. Kilolu biri olduğum ve kapalılara uymaz diye annem istediğim şeyleri giydirmiyor, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yani şöyle dar oluyorsa annen haklı maalesef. Kilo ver üzerine yapışmasın öyle giy?
Hayir dar giyinmiyorum dar giyinmekten de nefret ederim
Bol şeyler istemiyosun o zaman anlamadım ben
İllla vücudumu belli edecem diyorsun Allah akıl fikir versin size
acilsam da vücudu mu belli etmek gibi bir amacim yok
nnen kilolusun diye bazı kıyafetlere izin vermemiş ben mi yanlış anladım demekki kılından ötürü bazı yerlerin belli oluyor o yüzden kızmış sende çözümü çok basit bir konuymus gibi açılmakta bulmuşsun ya Allah
Açılabilir sin demi kızarlar mi
Zayıflamayı düşünsen nasıl olur paşam 😅
Deniyorum ama bazı sağlık sorunlarım var ondan ya olmuyo ya da cok yavas oluyo
Ne gibi mesela? Bununla ilgili doktora gitsen tedavi alsan? Niyetim yargılamak değil açık da olsan kilo vermende fayda var 🥹
Normal birsekilde gervekten zorluyor mu
boy kilo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu sıkışmışlık hissini çok iyi anlıyoruz, kalbine sarılmak istedik 🫂 Bedenin ve kararların sadece sana ait. Annenle çatışmadan, çocukluğundaki o karardan bugüne nasıl değiştiğini, kendi kimliğini bulma arzunu sakin bir anınızda dürüstçe anlatmalısın. Kendi hikayenin senaristi sensin, sınırlarını şefkatle ama kararlılıkla çiz ☕ Detaylıca dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan konuşalım ✨🎙️