Sorun su yaklasik 1 bucuk senedir kapaliyim ve benim yasitlarimin hepsi acik bende onlarin giyinis tarzlarina hevesleniyorum hergun farkli farkli sac modelleri yapiyolar benimde ister istemez hosuma gidiyor ve bu aralar cok kafaya takiyorum acilcam acilcam diyorum ama ailemden cekiniyorum acildigim gun bana ne sekilde bakicaklar disardakiler herkes aa sen acildinmi falan diycek acikcasi cok kafaya takiyorum surekli dusunuyorum ama bu sene acilmayi dusunmuyorum cunku hem kis geldi hem de sinifimdan cok utaniyorum hayatta acilmam okul bitince yaz tatilinde acilirim diyorum ama bilmiyorum napmam gerek yardim edin nolur kotu fikirlerinizi kendinize saklayin
Cevabın nedir?
+1 yılYaaaa canımmm milleti bırak bir allasen Bak açılma fikrini de millete bakarak almışsın insanlara göre hareket etme ben feraceliyim hem de Kıbrıs'ta hem de ingilizce öğretmenliği okuyorum hiç bişeyi kiyafetim üzerinden sınırlandırıp ya da ne bileyim insanlara göre hareket edemem sen de öyle yap bence güzel bir yoldayken geri dönme ne yani erkeklerin nazarı değsin birçok erkeğin gözüne hitap Edip sonra da temiz birini mi istiyorum diceksin sen baktırma ki senin eşin de bakmayan biri olsun 😋😘😘 şaşma yolundan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKotu fikirlerimizi kendimize saklayalim sadece olumlu bakiyorsak konusalim oyle mi :) ozaman niye bize soruyon?
39 Yorumla- +1 yıl
ondan bahsetmiyorum hakaret amacli
Cevap sahibi+1 yılGencken acil yaslaninca kapan sence ne mantigi var kimi kandiriyon Allahi mi?
Sen genc guzel bekarken acil da evlenince kapan Sence Allah sana nasil karsilik verecek?
Kimin icin yasadiysan ecrini ondan iste derse ne diyeceksin?- +1 yıl
sen tesetturlumusun tok acin halinden anlamiyor gercekten bu aralar cok bunaliyorum anlamiyosunuz beni
Cevap sahibi+1 yılBen kapaliyim senin gibi problem yapmiyorum
- +1 yıl
illaki senin de aciklara heveslendigin olmustur sende kapalisin bende kapaliyim anlarsin beni
Cevap sahibi+1 yılAciklara heveslendigim oluyor tabi ki ama bu seninki kadar degil. Mini sort giymeyi seviyorum evde erkek yokken giyiyorum. Dar jean pantolon da seviyorum diz alti spor uzun tunikler ile giyiyorum. Sac yaptirmayi da seviyorum son moda renk ve modelleri yaptiriyorum kadinlar goruyor ben goruyorum yetiyor hevesimi aliyorum. Hafif dogal makyaj da yapiyorum. Mayo bikini de giyiyorum ama tesettur otellerde kadinlar havuz veya plajinda. Yani illa erkeklerin gormesi mi gerek?
- +1 yıl
Ben anlıyorum seni açıkçası ben de anneme nasıl açıklayacağım konusunda kararsiz kaldiğım için buralara geldim. Anneni tanımıyorum ama öncelikle, başkasını sorumlu tutmaması için kendi kararın olduğunu söyle ve kaldıramıyorum psikolojik olarak de, benim aklıma bu geliyor çünkü ben cidden kaldıramıyorum, kötü laflar ediyorlar bana ve lakap takıyorlar, alaycı bir şekilde hitap ediyorlar bana, kızmasını belki önleyemezsin ama en azından azaltabilirsin böylelikle :)
Cevap sahibi+1 yıl@AyınKriterleri yaaa bırak kim senle alay edecek ne yalancısın. Sen şuna de ki açılıp saçılan kızlara özeniyorum erkekler baksın beğensin istiyorum de. İçin ayrı dışın ayrı konuşuyor.
Ayrıca tercihini yapmış oluyorsun ilerde Allahın huzurunda kulum sen benim rızamı kazanmak için naptın derse, sende dersin ki ben onu umursamadım nefsime uydun- +1 yıl
Dediğin hibi olmuyor işte, ama neyse. Seninle tartışmayacağım. Yaşamadığım bir şeyi söylemem. Bunu bilmen yeterli :))
+1 yılCanin acilmak istiyosa acil. Kapanmak istiyosan kapan. Hayat kisa kim neder diye dusunursen tadini cikaramazsin. Canin ne yapmak istiyosa onu yap yaptigin ya da yapacagin seyler baska bir inssana ya da canliya fiziksel ya da ruhsal bir sekilde zarar vermiyosa kime ne? Olmak istedigin kisi ol. Sana donup satasanlarada umrumda degilsin de goruceksin artik senle ugrasmayi biraktiklarini.
10 Yorumla
+1 yılÜni 1 ise falan tabiki unu bitene kadar acilamazsin herkes kötü dusunur. Kiii insanlar hemen yargılamaya meyilli açıldığında tüm cevren olumsuz şeyler soylicek. Hazır kapanmissin alışmaya bak eğer yapabiliyosan. Hee eğer ki kapalı olupta uymayacaksan açık olacaksa oran buran ya da dar pantolon vb. Kapalı olmalı bir anlamı yok baş ortuyu yalanlara hakaret olmasın. Acil hemen
14 Yorumla- +1 yıl
dogru kardesim tesetturde suslenmek yok guzelligini ortmek lazim ama ben tabi beceremiyorum aciklara heveslendigim icin dar kot pantolon giyiyorum ustune uzun bisey giymeden daha tesetturun ne anlami varki hem adima leke suruluyor hemde daha cok gunaha giriyorum
- +1 yıl
Acilman daha mantıklı o zaman. Çünkü öyle kapalı gorunce kfuur ediyorum. Açıl o zaman boşver kim ne dusunurse dusunsun
- +1 yıl
Bu halde daha kötü şeyler dusunurler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavaş yavaş alıştır
Mesela evdeyken başını açıp saçlarına sanki dışarıya çıkıyormuş gibi şekil ver çok bakımlı ol falan
Balkonu çıkarmıyor demişsin, balkona öyle çıkmaya başla
Sonra markete gidersin, çöp atmaya gidersin falan filan...
Böyle böyle alıştır13 Yorumla- +1 yıl
haklisin sanirim acilmaya ikna etmem lazim zaten surekli evde lafini aciyorum acik olsam sacimi soyle yaparim falan diyorum ama ins bakalim hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılEvdeyken saçların sanki dışarıya çıkacakmış gibi güzel dursun gözleri alışsın en azından
- +1 yıl
cok tesekkur ederim iyi fikirler verdiniz icim rahatladi biraz cok kafaya takiyodum sagolun
Açılmak istiyorsan açıl. Benimde çevremde var sonradan açılanlar. Annene soyle durumu. Eninde sonunda soyluyceksin bekleme fazla.
11 Yorumla- +1 yıl
icim rhatlatiyosunuz gercekten cok tesekkur ederim :)
+1 yılManevi aşı gerekiyor sanırım. Umarım hataya düşmezsin.
22 Yorumla- +1 yıl
kararim kesin acilcam aileme soyleyebilsem
- +1 yıl
Kusuruma bakma ancak Aile korkusu Allah korkusunun önüne geçmiş sende.
Allaha emanet ol kardeşim.
İnsanların ne dediğini umursama. Öbür dünya kısmını insanlar değil senin düşünmen lazım. "Aman yanacaksın cayır cayır" diyenlere söyle, çok istiyorlarsa kendi yanmalarını düşünsünler. Canın ne istiyorsa onu yap, öyle davran kimse seni kısıtlama veya kararların üzerinde baskı oluşturmaya hakkı yok. Ailenle konuş ama huyuna suyuna giderek konuş. Eninde sonunda olacak zaten. Canını sıkma, tesettür sırf dinimiz emrediyor diye yapılcak birşey değildir. Bak insanlara dinimiz neler emrediyor ama kaçını yapıyorlar? Dolayısıyla dinin tam olduğunda yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılbence açılma. Kapalı kızlar için de çok güzel kıyafetler var. Bu dünyayı değil ahireti düşün. :) O zman kapanma fikrinden cayarsın :) Hem o tarz dediğin kızları biliyorum ve çevremde de çok görüyorum. Hepsi birbirine benziyor. DEdiğin kıyafetleri giyince şaklabana dönüyorlar. Sen şahsına özel biri ol :) Allah'ın istediği gibi ol :) Emin ol açılmak ve öyle giyinmek seni mutluk etmez. Seninki bir heves.
Hem Bende kapanacağım :D00 Yorumla
+1 yılNeye göre kapalı kime göre kapalı?
Baş örtü bağlamanın 75bin modeli var. Ben sana burda bı baş kaparım çokta güzel kaparım benim dini düşüncemin ne olduğunu anlayamazsın. Sevgilimin zoruyla ateistken baş kapadım sonra o gitti bende açtım çevredekileride hiç takmadım bu senin hayatın istersen gene açılır gene kapanirsin👍04 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin için başını neden kapattın hemde inanmıyorken?
- +1 yıl
Seni ilgilendirir mi?
- +1 yıl
İlgilendirmez. Kimseyi ilgilendirmez. Ama buraya yazıyorsan bu sorunun geleceğini tahmin etmen gerekirdi.
- +1 yıl
Elbette? Ama yanıtlamak zorunda değilim, iyi günler
+1 yılKapalı kızlarımız için de güzel kıyafetler var. Bir yol tutturduysan bırakma derim. Senin tarzında böyle olsun.
212 Yorumla- +1 yıl
tesettur guzelligi kapatmak icindir ama ben bunu beceremiyorum ve daha cok gunaha giriyorum
- +1 yıl
Güzelliği kapatmak için değil. Kapalı da güzel olursun.
- +1 yıl
yani dogrudur ama iste
- +1 yıl
İşte dediğin ne ki?
- +1 yıl
anlamadim
- +1 yıl
Seni bu konuda engellemeye çalışmıyorum yanlış anlama.
- +1 yıl
Ama bırak senin güzelliğini bedenine bakıp değil ruhunda görsünler.
- +1 yıl
yo yanlis anlamadim
- +1 yıl
O zaman çok güzel. Olmak istediğin gibi ol. Ama kimsenin seni üzmesine izin verme.
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Nasıl alacak bu :))
- +1 yıl
Olacak
+1 yılBence nefsine uyma. doğru kararı vermişsin verdiğin karara ömrünün sonuna kadar sadık kal. Heveslenmen hoşuna gitmesi vs. Sadece nefsinin sana oyunu. Kapalı olduğun için utanmak yerine gurur duymalısın bence.
12 Yorumla- +1 yıl
basim kapali oldugum icin utanmiyorum asla utanmam da
- +1 yıl
Öyle yazmışsın
+1 yılKendi kararın ama günah keşke başından doğru karar verseydin
13 Yorumla- +1 yıl
hatayi basindan yaptim zaten
- +1 yıl
Hayırlısı kuzum
- +1 yıl
:) 😘❤
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 1.5 yıldır kapalısın ben 6 yıl.. bende hevesleniyorum herkes güzel güzel yiniyor rahat rahat ama bende illa tesettür magzasindan giyinmek zorundayım.. hiç tarzım olmadığı halde.. Bence üni yi kazan dışarda bir yerde öyle yap
12 Yorumla- +1 yıl
desene kaderlerimiz ayni
Cevap sahibi+1 yılAynen ve bizim gibi çok kisi var öyle.. zamanı gelince kendi isteğimle kapanirim
annene mi nasil soylersin yoksa Allah a mi nasil hesap veririm?
bu hayatin amaci var gecici genclik heveslerine kapilip sonsuz olan ahiretini mi yakmaya goze alacaksin yapma !20 Yorumla
+1 yılAçılmak istiyorsan açıl kimsenin dediğine bakma rahatına bak o ne der bu nw der dersen yaşayamazsın
12 Yorumla- +1 yıl
hayirlisi ya Allah ne demis o olur 😶
- +1 yıl
Öylede istiyorum diyosun
+1 yılÖnemli olan içinden gelmesi. Kapalıyken mutlu değilsen ve istemiyorsan zaten bitmiştir. Ailenin tutumu da önemli tabi ama bu senin hayatın ve senin kararların sonuçta saygı duymak zorundalar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılYani sen ailen için kapandın ve şimdi arkadaşlarına özendiğin için açılıcaksın öyle mi? Kızım bir insan Allah inancı için kapanır birilerinin zoruyla değil çok istiyorsan açıl kimin ne dediğini takma hayat senin hayatın
00 Yorumla
+1 yılEtrafındakiler açık diye açılmak istiyorsan kimseye bir şey söyleme başındakini yırt at yak gitsin. Bari türbanı kirletme daha fazla
10 Yorumla
+1 yılAlllahtan korkmuyon da anandan babandan mi korkuyon
20 Yorumla
+1 yılAilenin ne diyeceğini değil de hesap günü Allah'ın ne diyeceğini düşün. bir de çok özenme, başında paralanır.
00 Yorumla
+1 yılHayat senin, sen yönlendireceksin başkaları için yaşamıyoruz
10 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUnutma acık olmaktan kapanıp açılmak daha günah sonra tekrar kapanır tekrar açılırsınız sonra Türbanlıların adını lekelersiz bir hevesle kapanın bir hevesle açılın
00 Yorumla Bence açıl gençliğinin kıymetini bil istediğin şeyleri yaşa bu günler bir daha ele geçmez emin ol yaşamak seninde hakkın
05 Yorumla- +1 yıl
senin ayni dusunuyorum gencligimi yasamak istiyorum belki evlenince kapanirim ama bunu anneme soyleyemiyorum
- +1 yıl
haklisin dogru zamani bekliycem
- +1 yıl
umarim cok tesekkurler
+1 yılanne ben bu şekilde hiç mutlu değilim diye karşına alarak konuş
00 Yorumla
+1 yılBu konuda karar kesinlikle senin millet ne der diye bakma
10 Yorumla
+1 yılçok acele karar alıyorsunuz sonra sonuç bu işte
13 Yorumla- +1 yıl
biliyorum cok pismanim cok acele karar verdim gece birden aklima geldi kapanim dedim ertesi sabahi kapandim hic kimseye soylemeden
- +1 yıl
çok yanlış hevesle insan kapanmamalı
- +1 yıl
haklisin
+1 yılBilmem istemiyorsa icinde yoksa anlami yok zaten
13 Yorumla- +1 yıl
inanki hic icimden gelmeyerek kapatiyorum basimi okula giderken nefret ede ede gidiyorum tesetturden beni bu kadar sogutan sey ne anlamiyorum
- +1 yıl
O zaman açıl dinde zorlama yok
- +1 yıl
hayirlisi
Bence 2 günlük dünya hayatın için edebi hayatını riske atma
10 Yorumla
+1 yılDirekt söyle kararlıysan
01 Yorumla- +1 yıl
kararim kesin ama direk soylersem kizar ne sekil soyleyecegimi bilmiyorum
+1 yılKapanırken bunları düşünmedin mi?
10 Yorumla
+1 yılAçıl saçıl cehennem e katıl.
20 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Açilma bence. Iyi yaomişsin bozma
10 Yorumla
+1 yılicinden nasi geliyosa öyle davran. Be yourself
00 Yorumla
+1 yılEvde acilmaya basla yavas yavas :)
111 Yorumla- +1 yıl
nasil yani anlamadim
- +1 yıl
Acik giyin evde :) markete falan saci acik git
- +1 yıl
markete acik gitsem zaten acilmis oluyorum annem balkona basi acik bile koymuyor isim zor yani
- +1 yıl
Eve birileri geldiginde acil
- +1 yıl
o yonden annem bisey demez yabanci bir erkek de gelse basimi kapatmiyorum
- +1 yıl
Misafirlige gittiginizdede acil
- +1 yıl
annem calistigi icin pek misafirlige gitmeyiz genellikle onlar gelir ve basimi kapatmam 😁
- +1 yıl
Biraz daha acil )
- +1 yıl
daha nasil acilim 😁
- +1 yıl
Onuda ben mi sana ogreteyim?))
- +1 yıl
:D dogru ne diyim
+1 yılNiye kapandın, bence sorun orada
00 Yorumlaannenden değil ALLAH tan korkmalısın
10 Yorumla
+1 yılannane söyleme gerek yok
00 YorumlaNiye istiyorsun
08 Yorumla- +1 yıl
daha yasim genc bende yasitlarim gibi tarz giyinmek istiyorum saclarimi farkli modellerle suslemek istiyorum
- +1 yıl
zaten cevreyi kafama takmiyorum ailem den yana kafam karisik cunku bizim akrabalarin neredeyse yarisi kapali
- +1 yıl
haklisin sanirim fikirin icin sagol 😊
- +1 yıl
resim atamam k. b 🙂
Açıkca soyle
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi