İlk buluşmayı orada yapacağız sosyal medyadan tanıştık. Çevreler nasıl? İlk defa gideceğim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
İstanbulun en nezih semtlerinden biridir. Daha iyi bir yer istersen de Esenler otogarı da iyi bir seçenek
Esenler otogarı kadar var mı?
Yok o kadar değil
Güvenilir de buluşulacak yer mıdır sorgulanır ilk buluşma daha güzel bir yerde olsa daha iyi olurdu
O secti
Valla ben size hayret ediyorum ya bu devirde sosyal medyadan tanışıp bide onunla buluşmaya gitmek büyük bi cesaret kalabalık bir yere git tenha yerlere gitme bari
Taksim zaten baya kalabalık diyorlar ben kücükken gitmistim ama simdi ortamı cevresi nasıl tam bilmiyorum cocuk da uzak da oturuyomus ortak nokta olarak orayı secti guveniyorum ben sanirim ya
Hiçbir fikrim yok ama dünyanın en güvenli yerinde gitsen insanın başına her şey gelebilir sen dikkatli ol devir kötü
Başka yer kalmadı mı Karaköy’e gidin bari
Ne konuda guvensiz his ettin
Saate bağlı
akşam eve dönerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Taksim eski büyüsünü biraz yitirmiş, kalabalık ve kozmopolit bir yer 🏙️✨ İlk buluşma için kalabalık ve bilinen caddeler üzerindeki mekanları tercih edersen sorun yaşamazsın, ama o tenha ara sokaklara pek girmeyin deriz ☕ Tehlike saçmıyor ama eski nezaketi de yok maalesef. İçin rahat olsun ama tedbiri elden bırakma, ilk randevunun tadını çıkar 🎙️🧠