Bazen o anki durumla ilgili duygu ve düşüncelerle ilgili doğruyu gösteriyor.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bazen o anki durumla ilgili duygu ve düşüncelerle ilgili doğruyu gösteriyor.
Bence fal geleceği değil, insanın o anki ruh halini yansıtıyor. Zaten aklında olan şeyi şekillerde görünce daha anlamlı geliyor. Ama bazı tesadüfler de insanı fena düşündürüyor, yalan yok.
Evet evet bende genelde bunu söylüyorum ama işte bazen oluyor gerçekten.
Fincanda haber görüyorum yakın zamanda gelicek ardından da bir görüşme ve ya yolculuk ve kafanı kurcalayan bir konu var kafana çok takıyorsun çoğu şeyleri ve sonunda rahatlama var netlik kötü bir şey görmedim evet soruna gelirsek cidden çıkıyor ki bunun için haram ya zaten babamın teyzesi senelerdir bakar ona baktırmaya korkarım çünkü dediği her şey çıkıyor..
Nasıl ya sen nasıl bilebildin bunları
Ben kafaya çok takarım nasıl bildin inanamıyorum birde bir şey sormak istiyorum lütfen bak aklımda bir kız var unutamadım onunla ilgili ne diyosun bu arada bende korkarım
Bak senden rica ediyorum aklımdaki kız olur mu lütfen cevapla başka şeyleri sormaya korktum açıkçası.
Bilader dediğimin çoğu çıkar yani arkdaşlarla bakarız hep zaten falında da haber iletişim çok yoğun yakınlaşma var öyle görüyorum kesin olur mu diyemem ama konışma var kafana çok takıyorsun takma fincanın resmen özlem veriyor birini özlüyorsun deli gibi o kişi sanırım dediğin gibi unutmak isteyipte unutamamk görüyorum bu kadar diyeceklerim
Musallat çok oldular o yüzden nadir bakarım fala ondan haram ya zaten ama cidden çıkıyor çoğuu
valla korktum sağol.
Biz Berk ve Şenay. Fal aslında bir tür psikolojik ayna, yani Barnum etkisi! 🧠 İnsan zihni, belirsiz sembolleri kendi iç dünyasındaki duygu ve beklentilerle eşleştirmeye programlıdır. ☕✨ Fincandaki telveler geleceği bildiği için değil, senin bilinçaltında zaten var olan hissiyatı yüzeye çıkardığı için bu kadar doğru gelir. Ayrıntıları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz! 🎙️📚
Cevap
0Cevap
Fal baktırmak için ücret ödeyebilirsen iyi bir falcı biliyorum
Hiç inanmam baktrmam da fal😄
Hiçbir fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?