Sevdigini gorup hisetikden sonra istemiyorum diyorsa bu gercekden istemedigi icin mo ya da bir sorun mu var.
Gozler ve opup koklamak dokunmasi yalan soylermi
Sevdigini gorup hisetikden sonra istemiyorum diyorsa bu gercekden istemedigi icin mo ya da bir sorun mu var.
Gozler ve opup koklamak dokunmasi yalan soylermi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazıları bunu sahteden Yapabilior açık ve net istememiş bundan sonrası kendini kandırmış olursun
Her saniye beni seviyormusun dedi.
Istemiyorum dedi gittiginde canim cok aciyor sanki gercekdi
Seven gidemezdi oynamış senle
Niye buna inanmak istemiyorum
Seviyorsun be sevginden hiç bir şey inandırıcı gelmiyor
Niye inandirci değil benim sevgimden mi onun mu
Sen sevginden gerçekleri görmek istemiyorsun
Ppff nasil olduda boyle tutuldum buna
Kendini kaptirmisin ne yaparsan yap mantığını dinle birşeyler olmuyorsa zorlama hiç
Bencede mantiekli olmaliyim dun gece biraz icdim ve ona dolu mjs cekip engelledim pismanim kendimi kucuk dusuruyorum banane takilmam lazim bilmesin canimin acidigini ama biliyor cunku kendimi rezil ettim
Kendini rezil etmiyorsun içinden geçeni yazmak istedin alkole bu biraz daha kolay oldu zaten gitmiş Burak ne düşünürse düşünsün artık yazmazsın bide engelli zaten bırak gitmek istiyor gitsin
Evet yurt disindq yasiyorum burada dogma buyumeyim oda oyle hep filamanlarla birlikde olmus filamandanda cocugu var bana diyor ooff turk dramasi o gunden sonra birden bana ne lafaards saydi senin oldugumu filan mi saniyorsun evet oyle oldugunu sandim dedim sen canım kizim gercekden canım dedi bana resmen
Seni ve sevme tarzını küçümsüyor onları gibi yaşmak istiyor açık ilişki hakaret ediyor ve sen halen ona yazmışsın yani açık ve net istememiş zaten bende yurtdisinda yaşıyorum bu arada yerinde olsam kapatirim bu defteri çok mutsuz etmiş seni
Iste ondan diyorum kendimi rezil ettim yazmamam lazimdi ondan sonra ama rezilik yapdim hata arkasina hata
Olsun zaten bitmişti içinde kalacağına dile getirdin böylece rahatlamış odun şimdi de suçlama kendini bidaha da ne olursa olsun yazmasın o aynı hatayı yapmazsın zamanla unutulur
Ins unutulur cok tskler
Rica ederim zamanla unutulmicak bir şey yoktur sende hatırlatıcak ne varsa herşeyi sil artık
Üzdün akşam akşam
Sence yalanmiydi
Yalandı tabi
Niye uzuldun ozaman
Sana üzüldüm