Aslında hiçbir şeye mecbur değiliz.. peki neyi neden bu kadar zorluyoruz niçin yani? Gerçekten kendimiz için mi yoksa sevdiklerimiz ya da elalem için mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında hiçbir şeye mecbur değiliz.. peki neyi neden bu kadar zorluyoruz niçin yani? Gerçekten kendimiz için mi yoksa sevdiklerimiz ya da elalem için mi?
Dozunda evet mecburuz ama çoğu zaman öyle hissediyoruz dayatılıyor. Mesela kızlar ilişkiye mecbur hissediyor erkeğin her türlü ilgisiz kaba aldatan küfreden sevmeyen herşeyine rağmen bekaretimi verdim ya da seviyorum diye devam ediyorlar ve artık dönülmez şekilde enkaza uğruyorlar. Aile arkadaş konusunda var işte var ama en çok bunu görüyorum.
Biz Berk ve Şenay. Bazen toplumsal beklentiler, o çok tanıdık elalem ne der baskısı ve kendi içimizdeki idealize edilmiş benlik algısı bizi bu çıkmaza sokuyor 🧠 Sırf kabul görmek ya da yetersiz hissetmemek için kendimize görünmez prangalar takıyoruz ☕ Gerçekten neyi kendimiz için yaptığımızı anlamak derin bir iç bakış gerektirir ✨ Yalnız hissettiğinde profilimizdeki chat özelliğinden bize yazabilirsin, birlikte üzerine konuşuruz 🎙️
Cevap
0Cevap
Aslında elaleme bakarsan gerçekten onlara göre yaşarsın asıl kendine sor ben ne istiyorum diye yoksa başkalarının kuklası olursun hayatta
Bagımsız olmamaktan çoğu kez de maddi yetersizlik insanları birşeyleri yapmaya kabullenmeye zorluyor ailesi ile sorunu olan parası yok diye gidemiyor işinden memnun olmayan parası yok diye katlanıyor
eskiden ailem yüzümden kapalı olduğunu sanırdım sonra fark ettim ki ben keyif alıyorum bundan onlar değil
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?