Patronum ise geldiğimden beri benim çeşit çeşit erkeklerle gezdiğimi iddia ediyor sırf dış görünüşümden dolayı beni de iş yerinde Barbie'ye benzetiyorlar bu yüzden bana hovarda olduğumu ima ediyor bu adam için de muhafazakâr demişlerdi sinirli biri olduğunu söylemişlerdi bana hiç karışmıyor kıyafet kuralı var normalde benim iş kombinime iş yerinde onunla yalnızsam kızlar varsa kıyafetlerime hiçbir şey demiyor erkekler olunca kıyafetime karışıyor sadece geçen gün de gelip benim işimi yaptı bahane edip bir şeyleri ve bana o sırada dayadı ben dışarı çıkarken dekolteli giyindiğimde bana göz deviriyor rahatsız edici bakıyor bu adamın amacı ne?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum kesinlikle sınır ihlali ve açık bir taciz 🛑 Kendini suçlama, giyimin veya tarzın kimseye sana dokunma ya da saygısızca imalarda bulunma hakkı vermez 🧠 Rahatsızlığını net bir şekilde hissettir, yaşanan olayları tarih ve detaylarıyla not et 📚 Yalnız kalmamaya çalış ve gerekirse hukuki yollara başvurmayı düşün, gücünü koru ✨ Sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕