sikayet etsem bile bisey olmucagini
bildigi icin yapiyor zaten bisey olsa asla yapmaz ne yapmam lazim çıkmazdayım sinirden yerimde duramiyorum surekli aklima geliyor aklimdan silemiyorum
bildigi icin yapiyor zaten bisey olsa asla yapmaz ne yapmam lazim çıkmazdayım sinirden yerimde duramiyorum surekli aklima geliyor aklimdan silemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben biarkette çalışırken kasap amca sürekli benle dalga geçip mobing yapiyodu bir tane ürünü yanlış koydum diye bana bağırıp çağırmıştı arkamdan konuşup durmuştu sonra amca dedim diye üstüme yürüyüp seni gebertirim diyip hakaret edince bende ik ya bildirdim mudur kızdı neden ik ya bildirdim aramızda hallederdik dedi sünepe ama hiç pişman değilim iyi azar yediler şu devirde kimse kimseye kolay kolay mobing yapamaz
Sessiz kaldıkça bu mobingi yersin. Şefi kenara çekip, bir daha bana bu şekilde konuşursan bozuşuruz diceksin
soyle bi durum var zaten onu sikayet etmem icin ugrasiyor daha once ettim ve sikayet ettim diye ufacik bir acigimda savunma yaziyor
Mobing uyguluyor diye şikayet et. İş motivasyonumu bozuyor tegdit ve hakaretlerinden dolayo de.
Tehdit etmek, açık bir şekilde suç değil mi? Hakkınızı arayın.
sikayet edince yemin ederim demedim diyor ama
Üçüncü bir kişinin şahitliği gerekebilir.
soyle bi durum var bu adami calismasindan dolayi cok koruyorlar ve mudurler isciyi sevmiyor sahidim var sahidimle sikayet etsem bisey olur mu
Bilemem çünkü hukukçu değişim. İş hukuku konusunda profesyonel birisine başvurmalısınız.
İşini değiştirebilme imkanın varsa değiştir
isimden ve parasindan memnunum ayrica onun amaci o zaten onun ekmegine yag surmus olurum savasi ben kazandim der durur
yani imkanim yok ne yasam bilemiyorum
yapsam yazicaktim
Parasindan ve işinden mennunsan adamı ordan gondermeye bak
gondermiyorlar onun mudurleri zaten isciyi sevmiyor nedeni uzun hikaye ama onu koruyorlar hep
Adam seni tehdit ederken ses kaydını alabilirsin. Elinde koz olsun. Sana bulaştığı takdirde emniyete şikayet edeceğini soyle
ama ses kaydi almak kisinin izni olmadan yasak degil mi
Oda vardı ya sen en iyisi birini ayarla ya şahitlik etsin yâda olay anını çeksin gizlice
adami koruyorlar hicbisey olmaz ki
Yahu onlara değil tehditten dolayi emniyete şikayet edecegini soyle adama korkucaktir
Kolay mı öyle
onu bende biliyorumda o lafi yedirtmem lazim
Birdahaki seni gebertirim dediğinde ona de ki niye siz allah mısınız
adam oldurmek erkek isidir desem nasil olur
Mobbing
baska bir yere ayril
zaten onunda amaci o
baska birime ayrilma imkanin var mi? ya da subeye? departmana neyse
telefonuna ses kayit cihazi yukle. acil bir durumda alinan ses kaydi kanit niteliginde, yani tasarlayarak kayit yapmadiktan sonra, ikinizden baska ortamda kimse yoksa, yani sahitligin mumkun olmadigi durumda ses kaydini alabilirsin ve delil niteliginde.
ses kaydini tasarlayarak yani bir odaya kamera yerlestirip veya kayit cihazi, o durumda delil niteligi tasimiyor..
delillerini topla, biriktir.. olur da lazim olur kullanirsin
Ne işle mesgulsun
tekstilde calisiyorum
Denizli mi
Ankara