Boktan bir ailem var Allah beni bunlara mı layık görmüş?

Kız olduğum için yalnızım. Annem hep abimi savunur. Abim lise yıllarında ders çalışmadı anadolu mezunu gezdi tozdu eve gelmedi babamda bu sene kazanamazsan seni kovarım evden dedi. Gitti kötü bir müh okudu. Orda hazırlan dedik hazırlanmadı. Rahatı gördü. Aldı parayı yedi içti okulu uzattı. Şimdi ben ondan daha başarılıyım üstelik üzerimde aşırı derece baskı var. Babam bana geçen sene sen üni ye gidince o... olursun dedi. Halbuki sevgilim konuştuğum dahi yok. Facem yok. Dışarı çıkmam açık giyinmem. Hiçbir şeyden memnun olmuyolar. Babam kendini bir b*k zannediyo herkesi küçümsüyo kendini yüksek görüyo. Yalan söylüyo atıyo. Benim puanımı her şeyimi herkese anlatıyo. Benimle dalga geçiyolar. Herkes bir yorum yapıyo. Babam ellerine koz veriyo çünkü. Bugünde sonuçlar açıklandı 66bindeyim ygs1 istediğim yer 70bindi tutuyo şimdilik. Abime kimseye söyleme diye tembihledim çok fazla laf dönüyo. O da söylemiş yine. Üstüne basa basa söyledim bir de. Niye söyledin ya diye bağırdım bir an. Bana gerizekalı hayvan senin ağzına sıçarım dedi telefonu suratıma kapattı neler neler. İstediğim yer oluyo diyorum daha lys var belli olmaz diyo moral bozuyo. Müh puanlarına bakıyorum hemen ecz açıyo ecz okuyacakmış. 5 sene yattı müh bitirdi 24 yaşında ecz okuyacakmış. Hiçbir çabası da yok. Ders falan da çalışmıyo. Yani bıktım ben. Nasıl bir aile anlamadım gitti. Allah bana neden böyle bir aile verdi? Yemin ederim ben kötü biri değilim. Sakin sessiz kendi halinde. İnsanların kılına zarar veremeyecek kadar narin biriyim. Neden böyle yapıyolar eziyolar beni? Güvenim sıfır artık :((
Güncellemeler
+1 yıl
Yani aldığım puana bile sevinemiyorum. Tüm arkadaşlarım aradı tebrik etti ailem de bütün hakareti etti hala küçümsüyolar. Üstelik ailede en başarılı insan benim. :/
Boktan bir ailem var Allah beni bunlara mı layık görmüş?