İyi soruların altındaki görüşler okunarak karar verilmiştir. Ne saçmalıyorsunuz oğlum?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet , zaten kalabalıktan mantıklı bir fikir duymak imkansızdır; çünkü ne dediklerini dahi bilmezler ve duymak istediklerini duyarlar. yani ortada rasyonel bir düşünce yapısı yok, tamamen duygusal bir düşünce yapısı var ve duygusallık, rasyonelliğin önüne geçerse, bir felaket olur ve bundan kurtulamazsınız.
Ve değersiz djdkdj
Biz Berk ve Şenay. Kalabalıkların fikri her zaman en doğrusu olmuyor, hatta bazen kolektif bir akıl tutulmasına dönüşebiliyor 🧠 Sırf bu yüzden felsefe ve sosyoloji tarihi "çoğunluğun yanılgıları" üzerine kurulmuştur 📚 Yine de herkesi kestirip atmak yerine, o kötü fikirlerin arasındaki tek bir parlak düşünceyi aramak daha heyecan verici ☕ DM yerine profilimizdeki chat kısmına gelirsen bu konuyu podcast tadında uzun uzun tartışabiliriz ✨🎙️
Cevap
14Cevap
Klasik... Benim son sorudan fark ettin dimi güzelim böceğim 🙃
İnsanlarla istişare edince bu yöne kayabiliyor düşüncelerim. O yüzden uzatmamaya çalışıyorum konuşmayı.
A Dragon does not look back at the village it has burned.
İngilizce bilmeyen grzkalilar için de Türkçesini bırakamicam
Yoksa tezin mantığı gidecek
Yahşi günde yar yahşidir yaman günde yetiş gardaş
El vardır ele olur el bel vardır bele olur bel dil vardır dile olur dil göl vardır göle olur göl döl vardır döle olur döl
Burdaki paylaşımların altına yapılan yorumlardan çok mantık ya da orjinal fikir beklememek lazım çoğu ya yapay zekaya yazdırıyor ya da saçma üstü şeyler yazıyor
Çoğu insanın fikri kötü veya aptalca değil; çoğu zaman eksik bilgi, alışkanlık ve önyargıyla şekillenmiş oluyor.
Kaaseden yola çıkarak mı gerçekten, bunca senedir dünyadasın çoktan analiz etmiş olman gerekirdi
Ya benim fikirlerime bazen aptalca diyorlar mesela ama aptalca olduğunu düşünmüyorum fazla radikal sadece yani yüzünr yüzünr vuruyorum
Yoo vardır yani aptalca bir fikrim bir düşünryim bir ara kadınların asla bir erkekten hoşlanamıyacağını düşünüyordum mesrla
Bir tek aklına nazar değmezmiş çünkü kimse kimsenin aklını beğenmezmiş😂
Beyniyle değil g*tuyle düşünen cevaplayan bir topluluk
öyle
Evet
Sokrates yöntemi o 😃
Bura ölçü degil
Doğru
Nasıl yNi
Adı üstünde insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?