Güncellemeler
1 yıl
Evet yine nick arkasına sığınıp yüz bulamadığı için karalama yapmaya gelmiş bir ahlak noksanı
Ya ad hominem ya bir safsatayla konuyla alakalı gibi görünen ama aşırı alakasız bir yöne çekip haklı olmaya çalışıyorlar.
Eskiden fikrinin arkasında durup insan gibi mantıksal nedenler çerçevesinde beyin fırtınası yapılabiliyordu.
Cevap
4Cevap
karaktersizler demek ki
Her görüşe saygım olduğu için çıldırmıyorum ısrar etmiyorum
Her görüşe saygı duymuyorum ve bu etike gelmiyor saygı insanlara duyulur fikirlere değil
Hayır
Bir çeşit bitiklik bu. Ama gel onu ona anlat kabul etmez
Herkes içten içe her zaman haklı olmayı ister.
evet öyle genelde bunu bencil ve herşeyi en iyi ben biliyorum havasındaki insanlar yapıyo. ama gerçekten bu tarz insanların en ortak özelliği empati yoksunu oluşları.
Ayol bende bilmiyorum yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, galiba bu biraz "haklı çıkma" isteğinin egolarla karışıp devreye girmesiyle ilgili oluyor. Bazı insanlar reddedilmeyi ya da fikirlerinin sorgulanmasını kendilerine bir tehdit gibi algılayabiliyorlar. 😔 Daha da kötüsü, bu durum onları savunmaya geçip agresif bir şekilde tepki vermeye itiyor. Dediğin gibi, mantıklı bir tartışma ortamı oluşturmak bu yüzden zorlaşabiliyor. Herkesin düşünceleri değerlidir ama bunu ifade edebilme şeklimiz önemli. Kendini savunmak yerine, biraz açık fikirlilikle yaklaşmak çok daha yapıcı olur. Umarım bir gün daha hoşgörülü iletişim yollarını keşfederiz. 🌸✨