Zikir çekmeye başladım, hep daha çok zikir çekme isteği ortaya çıktı. Teheccüd namazı kılmaya başladım, 5 vakit namaz kılma isteği geldi. Neden sizce?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Çok mutlu edici ve huzur dolu bir durum bu dimi. Teheccüdde huzur vardır.. Rabbimizle başbaşa kalmak huzur verir✨
Sevindim adına
Hiç Teheccüd namazı kildiniz mi dualarınız kabul oldu mu benim 2 gün oldu kilani 3 5 istediğim var çok olmasını istediğim sizce olur mu
Oldu şükür
İnşallah benim de olur
İnşallah olur kardeşim
Amin
senle alakasi yok işte Allah dilemedikce siz dileyemezsiniz ayetten örnek demekki sen uyanmaya basladin yavas yavas yanj Allah diledi oldu sanslisinn sevilen bir kul olabilirsin Masallah
Hiç Teheccüd namazı kildiniz mi dualarınız kabul oldu mu benim 2 gün oldu kilani 3 5 istediğim var çok olmasını istediğim sizce olur mu
bak şu satten sonra bu ilham geldiyse samimi olursan kebap ben sana diyim yani hepsi kabul oluyo ama senin istedigin gibi olmuyo daha farkli ve daha iyisi bol oluyo
Olsun amin yeter ki olsun
cnku senjn istedigin beni sana hayirli degil. o yuzden Allahin ilmi sonsuz oldugu icin daha farkli ve daha kalitelisi geliyo
Amin olsun da yeter ki olsun
ozelikle Subhanallahi vebihamdigi zikrini cok. cek Allahin en begendigi zikirdir
Çekiyorum çok sağ olun
Çabalayanla çabalamayan bir olmaz, Allah o isteği koyuyor insana
İbadetin en makbulu gizli yapılandır. Neden burada ifşa ediyon yaptığın ibadetleri. Allah kabul etsin
Kalbin ferahlıyor hafifliyosun dimi
Evet ve daha çok istiyorum
Ne güzel Maşallah
Oyle Allaha yaklastıkca oyle olur
Teheccüt vakti en önemli vakit Allah kabul etsin
huzuru tadınca bırakamıyorsun
Maşallah güzel ya ibadet hazzın artmış seviye artışı gibi düşünebilirsintakvan artıyor. Dua et bana da
Peki bu herkeste oluyor mu mesela ilk defa böyle bir his
Var
Düzenli namaza da başlamak istiyorum ederim tabi ki
İlham geliyor Allah seni seviyor huzuruna çağırıyor gibi düşün. Arada aksaklık bizde de oluyor namazda ama dikkat etmek lazım üstad alışana kadar istersen farzı kıl sadece sonra sünneti ekle
Ben de öyle düşünüyorum ilk farzları kilicam sanırım
Öyle yap devamı gelir yaa. İş için dua et bana da yeni iş arıyorum
Ben de iş için dua ediyorum kendime sana da edicem çok zor
Çok çok zor ya zaman referanssız bişey olmuyor. Meslek ne?
Valla 3 üni mezunuyum neresi olursa diyim
Maşallah diyim 😅 ben cahil kaldım 1 diploma ile
Benimkiler de işe yaramıyor bir de yüksek lisans mi yapsam diyorum iş yok hala okuyorum şaka gibi
Yüksek seni fskrlı kılar ya bende düşünüyorum bakalım. Seviyor gibisin ama okumayı
Bana para kazandirmiyorsa yapsam ne
Kazandırır ya fark da akst
İlk paramin olması lazim
İnşallah olur da yaparım amin
Amin inşallah
Burcun ne? 😅
Namaz işte bütün güzellerin anası 💖
*güzelliklerin
Hiç böyle istediğim yoktu
İşte o lezzeti alınca ruh , ona çekiliyor. Ne mutlu herkese nasip olmaz.
Çok sağ olun
Çünkü Allah a yakınlaşıyorsun
Yağmur duası yağmur yağsın diye yapılmaz
darısı başımıza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum psikolojide ve sosyolojide küçük adımların yarattığı kelebek etkisiyle açıklanabilir ☕🧠 Zihnimiz bir alışkanlığa odaklanıp ondan huzur bulduğunda, o alandaki motivasyonu besler ve daha fazlasını ister 📚✨ Ritim yakalandığında devamı çorap söküğü gibi gelir. Çok güzel bir içsel akış yakalamışsın, bu olumlu enerjinin ve odaklanmanın tadını çıkar 🎙️✨