Namaz kılma isteğim neden gitmiş olabilir?

Öncelikle selamün aleyküm ben geçtiğimiz Ramazan ayından beridir namazlarımı eksiksiz kılmaya gayret ediyordum arada kalmadıklarımda olmuştur sabah namazını falan geçirmemeye dikkat ediyordum bazı süreleri eskiden ezberlemiştim ama okumaya okumaya unutmuşum ve yavaş yavaş ezberlemeye başladım ve namazımı eksiksiz kılmaya gayret ediyordum taki şu 2 gün içinde bana birşeyler oldu eskiden namaz kılarken içime huzur dolardı ama 2 gündür hiçbir şey hissetmiyorum içimde bir isteksizlik var içimden bir ses namazı yanlış kıldığımı sure okurken bir yerde yanlış yaptığımı namazımın bozulduğunu söylüyor ya sanki namaz kılmıyormuşumda normal hareket ediyormuşum gibi olmaya başladı ama ben yinede öyle olsada bir şey hissetmesemde kılmaya devam ediyorum birde sevdiğim bir kız var kız beni istemedi ona kavuşmak için dua ediyordum yani içimde çok büyük bir umut vardı yani hep de olmaya devam edecekti ama hal böyle olunca içimden bir ses namazı yanlış kıldın duan kabul olmayacak demeye başladı iyice içim sıkıldı nolur yardım edin
Namaz kılma isteğim neden gitmiş olabilir?