İnsanı kaç vurgun, kendi derinliğinden korkar hâle getirir?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanı kaç vurgun, kendi derinliğinden korkar hâle getirir?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Çokça yedimde sonuncu kötü oldu! 😅
Hiçbir şey yok gözümde, her şeyin canı cehenneme! 😅
Belki de akışa bırakmak gerekir. Su eninde sonunda seni yüzeye çıkarıyor.
Bıraktım bıraktım her şeyi bıraktım ya kendimi de bıraktım hayalleri bıraktım beklentileri bıraktım 😅
youtube.com/shorts/uXSaucUyiQI?si=anfdbDAgSYsGv5lg
Teşekkür ediyorum
Gece gece oynama perileri git başımdan 😅
Oynamak güzeldir ya ama kalple değil Gönül ile değil 😅 mesela el kızartmaca yakar top ip atlama seksek bilgisayar oyunları 😅
Hayat kısa kuşlar uçuyor biz uçmayalım mı yani 😅 pilot almaya gerek var mı
Zjsjsjsj
Bilemiyorum kesin bir sayı yok aklımda. Sadece bildiğim şey şu ki, her birinde kendimden bir parçayı bıraktım. Sonrasında da kendime yeni parçalar oluşturdum, sonuçta daha önümüzde bir hayat var ve bazen bırakılması gereken parçaların dibe batıp orada kalması gerekiyor.
Hala yıkamadı beni hiçbiri.. Her düşüş, daha güçlü bir kalkıştır derlerdi de inanmazdım.. Artık inanıyorum
geçmiş yaşandı birri değiştirilemez sadec ders çıkarıp önüne bakmak lazım
3'den sonrasını saymadım. Kendimden sağlam bi parça bıraktığımdan beri saymıyorum da.
Sene 2003 yediğim en büyük vurgundu. Kafam güzel dolaşıyoruz birinin evine gittik içiyoruz çocuk balkonda bu şarkıyı söylemişti hala unutmam ayrı bir yeri vardır
Öyle derin dalmıyorum tehlikeli. Profesyonel dalgıçlar dalsın
Her ilişkide bir parçamız kalır. Kalbimizin yeniden birini sevebilme gücü azalır.
Kalbim ve bedenim suriye gibi, Tüm düşmanın ortak uğrak noktası olmuştu duygusuz ve hissizleşerek Suriyeden hızlı toparlandım...
Düşündürücü bir soru
saymak ne mümkün bee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki o derin sızıyı ve yorgunluğu çok iyi hissettik 🫂 İnsan kaç kere batarsa batsın, dipte bıraktığı şey genelde o eski, saf inancı oluyor. Kendi derinliğinden korkman çok insani ama hatırla ki inciler de sadece o karanlık diplerde yetişir 🌊 Ruhunu şifalandırmak için yalnız değilsin. DM bakamıyoruz ama sohbet edip dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine her zaman bekleriz, kahvemiz hazır 🎙️☕✨