okulda sokakta evde herkes dürüst olsun dayak yemekte var sonuçta hayatta
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hatirladigim hic ya cidden 🤔
olabilir normaaldir hacı abi
Top 5 en iyi yediğim dayaklar listem var
unutmamışsın demek ki sağlam ha
Çok sağlam çok
okulda mı ailede mi
Ailem hiç vurmadı ergenliğimde oldu bir tane sevgilim sağlam dövmüştü çok olmadı hapisten çıkalı. Bir de Almanya’ya taşındığım dönemlerde ırkçılığa karşı kendimi böyle savunuyordum çok güzel dövdüm çok güzel dayakta yedim
bir kıza vurmak nedir ya hapisten çıkmasaydı keşke ırkçılık ta normaldir dövdüysen iyi
Var işte öyle erkekler elinizde çok ağır
ağırda kızlara karşı olmamalı :D
O da senin gibiydi sonra ne olduysa adama artık
sen mi bozdun adamı doğruyu söyle
İnsanın hamurunda varsa illaki çıkar bir yerde. Ben bir şey yapmadım kendince kıskançlıklara başladı
hayırlısı olsun ya kurtulmuşsun hiç değilse
Bana vuracak adamın gtünden kan aldırırım ben şimdi çulsuz sabıkalı. Neyseki Alman yasası kadınlara sahip çıkıyor
Bu olay almanyada mı oldu
Evet
Türkiye de olsaydıb öldürülme ihtimalin yüzde 75 in üzerinde
Evet doğru haklarımı da savunamazdım. Bazen Almanları çok yererim ama ırk gözetmeksizin bir insan mağdur ise yardımcı oluyorlar
Almanya ırkçı diyorlar doğru mu türkleri orda sevmiyorlar mış
Evet ırkçı çoğu ama çok iyileri de var benim eşimde Alman. Bunda buradaki Türklerin de etkisi var çok bağnazlar neler yapıyorlar bir bilsen sürekli kendimi ifade etme çabası içerisindeyim
Bilmediğim için pek yorumda yapamıyorum ama hala orda yaşayıp kötüleyenlere gıcık kapıyorum insan ekmek yediği kaba sıçarmı halbu ki hayatları güzel
Burada sol partiye Türkiye’de sağ partiye oy veriyorlar. Türk Kürt kavgaları çok meşhurdur berlinin ortasında allahı Ekber diyerek kavga ederler konvoy diyerek trafiği kilitlerler silah sıkarlar entegre olmak istemezler onlara göre Almanlar pistir böcektir ama ekmeğini de yerler ha şöyle bir gerçek var ki Almanya’da onları sömürdü. Yani demem o ki sen kendini ne kadar geliştirirsen geliştir Almanların çoğuna göre sen bir böceksindir
O tür kişilerden bıktık onların seçimi bizide etkiliyor sence orada ki türklerin oy kullanması doğru mu?
Doğru değil tabii ki
Valla bende gelmek isterim oraya 😂
Baya güçlü bir psikolojiye sahip olman gerek. O kadar kolay değil Kanada İngiltere Amerika Avustralya gibi ülkeler çok daha ılımlı illa Avrupa diyorsan İsveç ya da Norveç’i öneririm belki İsviçre
İlla avrupa değil nerede insan gibi yaşacağımı yer varsa oraya giderim burda gençlerim önü tıkalı yaşanılmaz
Göçmenlerin bürüdü oluşturduğu ülkelere git
Nüfusu
Mesela hangisi
Yazdım ya Kanada Amerika İngiltere Avustralya bunlar iyidir bu ülkelerde orada yaşıyorsan oralısındır
şu an beni umutlandırdın kanada olabilir teşekkür ederim
Rica ederim Fransızca öğrenirsen Kanada’da daha rahat oturum izni alırsın
Hadi ya ingilizce yetmez mi fransızca zor ya
İngilizce yeter ama bir sınavı oluyor Fransızca bilenler daha rahat izin alabiliyor ülkede ikinci dik Fransızca quebec nüfusundan dolayı
Ha baktım başkentiymiş öğrenirim 1 yıl içinde öyle bakarım yoluna hiç değilse insan gibi yaşarız
Aynen
Sağol verdiğin bilgi için teşekkür ederim 🙏🏻
Hiç yemedim sözlü tartışma olduda vurma yoktu
ne güzel aynı ben :D
Genc kizlik donemlerimde Babamdan yemistim
normaldir :D
Degill aslimda ama neyse..😀
aa neden ki :d
1 kere yedim
ailenden mi okulda mı
Annemden
anne eli hafiftir ya normaldir o :D