13 gü

Platoniğimin sokağında ev sahibine yakalanıp rezil oldum, bu utancı nasıl atlatırım?

Bugün platoniğimin sokağına gittim öyle belki görürüm falan diye işte zaten heyecanlıyım volta atıyorum oralarda çok mu dikkat çektim ne bilmiyorum balkondan da yukarıdan bi teyze dik dik beni izliyo bana bakıyo neyse sonunda teyze aşağı indi sırf bana hırsağa satmak için ne alaka bilmiyorum yanıma geldi sen sabahtan beri buralardasın napıyosun birini mi arıyosun bişeler soruyo ben de bişeyler saçmaladım orada hiç istemiyorum onunla o an muhabbete girmek neyse bana adın ne diye sordu tövbe tövbe ya tamam o sırada karşıdan evden o adam çıktı tamam mı ben zaten adamı daha ucundan görür görmez teyze meyze dinlemedim kaçtım ordan toz oldum off çok rezil bir andı bi yere gittim saklandım sonra teyze o adamla konuşmaya başladı aaaa sonradan adamdan öğrendim o kadın ev sahibiymiş işte çok dikkat çekmiş gibi hissediyorum nasıl atıcam bu hissi of evrenden silinmek istiyorum

Güncellemeler
13 gü
Hırsağa satmak en hesap sormak yazmıstım
Güncellemeler
13 gü
Platoniğim derken yani platonik askım yazcaktım aşık olan benim biseler saçmalamışım baslığı da yapay zeka attı
Platoniğimin sokağında ev sahibine yakalanıp rezil oldum, bu utancı nasıl atlatırım?