Yine her zamanki gibi ağzınla konuşmayı deneyebilirsin. :D
Kaynanan da girmeden bir kapıyı vursaymış, kapıyı vurana müebbet hapis vermiyorlar sonuçta... :)
Evli çiftin odasına öyle şak diye girilir mi l*n? :)
Eşinle birlikte yaptığınız şey gayet normal,
suç biraz kaynananda gibi görünüyor.
Hiçbir şey olmamış gibi davran, unutulur gider. :)12 Yorumla
Soran+1 yılUnutulur inşallah :) teşekkür ederim yorumunz için
En İyi Cevaplar
+1 yılAbi biraz aksiyon seviyor maceracı yani :) Bazı erkekler vardır anneleriyle çok samimi hatta kankidirler. Eğer o durumda biriyse sıkılma darlanma ablacım :) Eminim anne de hafif sırıtıp geçecektir. Ama biraz yadırgyan biriyse mahalleliden uzak tutun derim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAbin birini görünce oluyor genelde.. Çok mesafeliler ana oğul hatta benimle daha ykın sayılır kayınvalidem..
- +1 yıl
O zaman garipsemiştir. Ama sonuçta evli barklı kendi ailesini kurmuş insanlarsınız. Bir müddet utanırsınız ama ilerde eşinizle gülerek anlatacağınız anınız olmuş olur :) Böyle düşünürseniz bu yakın zamandaki utanılacak evreyi daha kolay atlatabilirsiniz tahminimce :)
Bazıları elin adamıyla mı yaptın ne utanıyorsun demiş. Ancak insan utanır, ben olsam ben de utanırım. Annen de zamanında yapmıştır aynısını sıkma canını, bir süre sonra unutulur. Başka konulardan konuşun ayrıca kocanın o hareketine bir dur demelisin bence. Anneler neyse de babalara yakalanırsanız olanları düşünemiyorum.
33 Yorumla
Soran+1 yılİnsan yanında beni sıkıştırmaktan vazgeç rezil olucaz bigün dedim sabahına olduk zaten maaşallah dediğin ölüyo seninde bu kadar şom ağızlılık görmedim dedi. Haftalarca kalmasın annmde biz yeni evli sayılırız bilmiyo mu o sanki diyo. Kadında kötü niyetli değil aslında
Soran+1 yıl:) havadan sudan muhabbet ettiğimiz günlere dönücez :) teşekkür ederim güzel yorumların için
ya siz evlisiniz ne olacak sanki hiçbir şey yok gibi davran gayet normal şeyler bunlar oğlunun şuçu canım ne olacak orta da bir suçta yok ya ne güzel işte hala birbirinize yakınsınız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir anlatış biçimi var ki sanki kıyamet alameti. :))
Siz evli değil misiniz? O senin eşin , sende onun eşi değil misin?
Artık sizin için cinselliğin ateşi yavaş yavaş sönmeye başlamıştır. Hani normal birşeydir. Böyle ara ara kaçamaklarda hem korkuyu hem ateşi alevlendiriyorsunuz işte. Bu gayet normal.
Kayınvaliden sanki hiç birşey yapmamış. Eşini bu yaşa kadar hem o getirdi hemde o ve kayınpederin sayesinde oldu.
Bunlar normal şeyler. Kafaya takılcak birşey yok. Normal hiç birşey olmamış gibi devam et. Bunda anormal bir durum yok.20 Yorumla
+1 yılvalla aksiyon olacağı için öyle yaparlar ama seni geçtim evladının utanması lazım anasının yanında niye yapar. ya da hiç mi yetiştirememiş anası babası elemanı.
13 Yorumla
Soran+1 yılbirinin yanında gözümün içine bakmıyo millet daha arkasını dönerken sıkıştırma peşinde. Utandı güya ama haftalarla kalınmaz öyle yeni evlilerin evinde napabilirim dedi gitti işe kaldık biz başbaşa
Soran+1 yılEvet ama art niyetli bir kadın değil yine de kayınvalidem
Esler arasinda olagan seyler neden utaniosnz b iki gun cekingenlik olur sonra bosver gitsin. Hikayedegilse tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılbu bir iki gün geçsin de bir an önce...
Hiç birşey olmaz. şu an evliyim ama bekar olduğum yıllarda ben evde anne ve babama resmen basıldım hemde öyle öpücük filan değil, bildiğiniz altlı üstlüyken. Hem de 24 yaşındaydım. Bunlar doğal şeyler. Hepsi tecrübe :) Sonuç olarak sağlıklı insanlarsınız ve bunu yapmanız gayet normal. Olmaması anormal. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah beterinden saklasın seni duyunca..:)
Mal mısınız la siz. Ne var bunda. Sanki utanılacak bir suç mu işlediniz. Birbirinizi öpmüşsünüz, ne var bunda. Çok garip insanlar var yav.
13 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizden utanmıyoruz ya sonuçta bir 3. kişinin görmesi hoş değil hele ki annelerden birinin. Garip ya da değil kucağnda öpüşrkn yakalanmak adetim değildir utanmak kadar doğal ne olabilir
- +1 yıl
Evet, ar her insanda olmasi gereken cok onemli bir vasif ve erdem. Ama sendeki ar degil biraz abarti gibi. Eskiden babalar cocuklarini alip kucaklamaz, sevmez, opmezmis. Neymis ayipmis. Hele bir buyugunun yaninda ilgi bile gostermezmis. Bunlarda ayip oldugunu ve utandiklarindan yapmadiklarini soyluyor. Neyse o gunu yargilamak bize dusmez. Demek istedigim, o zaman dogru olan bu gun bize ne kadar sacma geliyor degil mi. Kaldiki siz arsizlik yapip bile bile kaynananin onunde opusup sevismemissiniz ki. Herkesin basina gelebilir. Opusurken kazara yakalnmissiniz. Gayet dogal ve hos. Utanilacak daha dogrusu o an insan belki biraz mahcup olur da bunu buyutecek ya da o kisinin yuzune bakamayacak duruma gelmez. Arti burada kaynanan devreye girip seni teselli etmeli, bunun hos ve dogal oldugunu gulusuyle, tavirlariyla sana belli etmasi ve seni rahattlatmasi utangacligini, mahcubiyetini gidermesi gerekirdi bir buyuk olarak.
Soran+1 yılAbartıyorum çünkü kayınvalidem biraz daha tutucu biridir. Beni teselli etmemesi problem değil bir laf çarpıtmadığı için mutlu oldum daha da utandırmadı kadın beni. Kendi annem görse bu kadar dert etmezdim tabiki yine üzülürdüm utanırdım ama bu kadar değil. Annmle babam şakalaşırlar isimle hitap etmezler birbirlerine vs vs. Ama kayınvalidem eşini kaybedeli de uzun zaman olduğu için yanında daha dikkat istiyo mallığımız ondan xman14 kusurumuza bakma
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ya anasına ya babasına çekmiştir, oyüzden kaynanan yabancı değil bence bu pozisyonlara :)
216 Yorumla
Soran+1 yılAlışık olsa utanmazdı kadın ya:)
Cevap sahibi+1 yılKendiside yapmıştır aynısını, bence Normal bir olay olarak karşıladı, yinede oğul gelin sonuçta ne desin kadın siz devam edin benim uykum var mı deseydi :)
Soran+1 yıl:)) daha da yerin dibine soksaydı beni sonra
Cevap sahibi+1 yılSessizlik en büyük ceza diye duymuştum, konussaydı belki rahatlardın ;)
Soran+1 yılevet rahatlardım :)
Cevap sahibi+1 yılİntikam soğuk yenen yemektir, arada sende ona baskın yap, yakalarsan sende konuşma :)
Soran+1 yılKayınpederim vefat etti mümkün değil o kıyamam bişey demeye de şimdi
Cevap sahibi+1 yılİşin şakası bir yana siz mutlu oldukça bence kadın mutlu oluyordur, utandırmamak için sessiz bence, bir konuşşa neler sorar :)
Soran+1 yılkesinlikle öyle şu an :)
Cevap sahibi+1 yılArtık dikkat eder ama sizin olduğunuz odaya girerken iki defa düşünür :)
Soran+1 yıl:)) öyle olsun zaten
Cevap sahibi+1 yılKayınvaliden varken sizde iki defa düşünün ama sadece kadına sorumluluk yüklemeyin :)))
Soran+1 yılBütün suç anaoğulun :)
Cevap sahibi+1 yılArada böyle heyecanlar iyidir ama, :)
Soran+1 yılarada heyecan olsun der ve hep aynı kişiye yakalanırsak sorun olur. Bu spontane oldu bir daha olmasın mümkünse:)
Cevap sahibi+1 yılBencede arada farklı misafirler gelince deneyin :)))
yatılı msafrde bnde öyle oluyorm ndense :) allah göstermesn. ölene kadr unutulmaz bir pozsyon :)) gecmş olsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılBakamıyoruz birbirimize seslenemiyorum bile.. Ay deme ya unutulmaz falan =(
Soran+1 yılne gbi?
Soran+1 yılŞoku atlatamadı daha konuşunca diyebilirsem derim:)
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılSokaktan bir adamı mi öptün sanki? Kocani öptün, gayet normal ve anlaşılabilir bir durum. Utanacak bir şey yok.
10 Yorumla - https://www.youtube.com/watch?v=bNBiIBGcrmY
oğlun beni istiyor kaynana:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
21 Yorumla Ohooo o biseymi benim kaynanam yataktayken zin diye iceri girdi oglu sonunda ne diyecekk
23 Yorumla
Soran+1 yılSeninki görmek için girmiş o utansın zaten. burada hata bizim :(
Soran+1 yılÇabuk geçsin daha bayram var konuşursak hazırlık yapcaz zaten
+1 yılAy cok guldum ama evlisiniz sonucta ya bir kac gune gecer gider :)
117 Yorumla- +1 yıl
Ahahah ama kocasi sonucta nolcaak sankii :D @OkeanoSS
Soran+1 yılsağolun be:)
- +1 yıl
Gelmeseymis eve alla alla geliyorsa da bu goruntulere katlanacak :D @OkeanoSS
- +1 yıl
Ahahaha :D :D @OkeanoSS
- +1 yıl
Senin annen oluyo nereye kaciyorsuun ahahaha :D @OkeanoSS
- +1 yıl
Haa o zaman kosarak uzaklas ahahah :D @OkeanoSS
- +1 yıl
:D :D @OkeanoSS
- +1 yıl
Yok ya esin sonucta :D @OkeanoSS
- +1 yıl
Ahahahah :D
Oda genc oldu neticede merak etme unutur birkac gune bence oglunu mutlu ettigin icin oda anlayisli olur
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle yaptın sonuçta canım.. O senin evindeyken böyle şeyleri görmeye alışıp mutlu olmalı.
Oğlum karısıyla iyi anlaşıyor diye.. :)20 Yorumla
+1 yılAnladım yani edep adap var her şey ortalık yerde yapılmaz ama bu kadar da abartmayın yani. Birkaç gün etkisinde kalırsınız, sonra bakarsınız birbirinizni yüzüne. Sen de adamı çok boş bırakma yani.
00 YorumlaSes çıkarma, günlük yaşantınıza devam edin. Sanki hiç olmamış gibi davranmak en güzeli... Aranızdaki samimiyeti bilmediğim için bu en mantıklısı bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötü olmuş canım yaa.. bizde eşimle yiğenine yakalanmıştık çocuk 3 yaşında Allahtan.. açıkça konuş desem olmaz ben yapamazdım en iyisi hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalış helalin sonuçta o senin :))
010 Yorumla
Soran+1 yılOlmamış gibi yapacaktım da annem bilet bak kızım demeye başladı yazık onu da utandırdık ya utanmaktan geçtim üzüldüm
Cevap sahibi+1 yıl:( evet kötü bir durum canım ya yok anne kal daha yeni geldin falan birşeyler de olmadı birlikte gezmeye gidin kafası dağılsın evin içinde bir o sana bir sen ona bakıp utanmayın
Soran+1 yıleşime söyledim annen bilet bak diyo dedim akşama geldiğinde kurbana beraber gideriz bekle de dedim aradı annesini git madem anne baklava falan yaparsın dedi bir de yetiştirdiğimi ortaya çıkardı kocam.
Cevap sahibi+1 yılaaaaa valla eşim yapsa boğardım herhalde onu :(
Soran+1 yılbende fırçalıycam akşama
Cevap sahibi+1 yılbayrama kadar ceza ver bence ben olsam öyle yapardım :))
Soran+1 yıldüşünülebilir :))
Cevap sahibi+1 yıldurumlar ne kaynananla :)
Soran+1 yılyarın anlıycaz bakalım elini öpünce:)
Cevap sahibi+1 yıliyi geçmiştir umarım canım :)
Kurtuluş bu sahnede:))))
https://m.youtube.com/watch?v=ZNxXe8vuMYg38 Yorumla
Soran+1 yılhahaha:))
Soran+1 yılgerek kalmasın inşallah :))
Soran+1 yıloovvv hayır tabiki de Allah korusun ya
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş anaya babaya gelince avrupai olamıyor bizin insanimiz :) site geneline göre cevap verecek olursam. namus beyinde vs mantik arayanlar falan filan iste. size gelecek olursam. evlisiniz ama utanmaniz normal. yapacağınız bisey yok. zamanla unutulur deyip gececeksiniz
10 Yorumla
+1 yılSizi ayrı eve çıkarsınlar rahat edin. Bişey olmaz boşver ben düğünümde bütün salonun ortasında öpüşmüştüm eşimle :D
03 Yorumla
Soran+1 yılayrı evdeyiz de kayınvalidem misafirimizdi... kucağında değildir ama dimi:))
- +1 yıl
Boşver sen olur o kadar arkadaşımızın kayınvalidesi kapıyı çalmadan odalarına girip görmüş :D Ama gayet iyi konuşuyolar :D unutulur gider.
Soran+1 yılO daha fena tabi ya Allah korusun
+1 yılBu kayinvalide gelin kavgası değil niye oğlun yaptı desin kızarak saygı var arada ondan utanıyor.
Bence biraz zaman geçsin unutur zaten hem kocan o senin ne olcak sanki =)00 Yorumlaboşver ya sanki kayın validen zamanında yapmadımı hiç :)
10 Yorumla
+1 yılNe varmış canım bunda :)) Savaşmayınız sevişiniz:))
20 Yorumla
+1 yılonlarda yatılıya gelmesinler canım Allah allah ya genç insansınız.
utanacak hiç bir şey gencecik çiftin evinde yatıya kalan kendi öküzlüğüne baksınlar af edersiniz.00 Yorumla
+1 yılDe ana hic utanmiyomusun bizi izlemeyemi geldin de o utansin sen utandigindan yuzune bakma ama o hatasindan dolayi yuzune bakmadigini sansin ;))
22 Yorumla
Soran+1 yıl:)) az değilsin valla ama kıyamam öyle demeye ağlar yazık
- +1 yıl
Mecbur diyceksin ben bikere eski nisanlimla opusurken babam yakalamisti kizacakti tam ben dedim sende anneme yapmissin zamaninda utanmadinmi beni seyrederken dedim ozur bile diledi ya sen ya o secimini yap :))))
bişey olmaz daha kötü yakalanmadıgına sukret hem o utansız izin evinizde kalan o
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmada sanki kayinvaliden seni elin adamiyla opusurken gormus gibi yazdin
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde yanında öperim masumca ama kucağındaydım
+1 yılhiç bir şey olmamış gibi devam edeceksin. bir sıkıntısı varsa parlarsa eğer hiç müdahele etmeceksin direk kocana aktaracaksın durumu. zaten sen uyarmışsın orada.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılEvet bir gelin için yüz kızartıcı bir durum heleki kucağında falan ohoo baya utanmışındır.
Ama takma bu kadar unutur 2 tarafta zamanla yani , evlisiniz sonuçta içiniz kıpır kıpır olucak o kadar.02 Yorumla
Soran+1 yılCümlenin gidişatında beni yerdin sanıyordum ki topladın yüzüm değişti :)) unutucaz inşallah
- +1 yıl
Hahaha yok yok :D
Dua et kocan olayı abartmamış :) Ama normal bir şey siz evlisiniz bu gibi şeyler normal karşılanması gerekir.
10 YorumlaYaw nolcak teyzenin dudaklar emekliye ayrıldı die senindemi ayrılsın... Kocan diilmi herşeyi yapar tabi kanunlarca:))
10 YorumlaO psikoloji ile yaklasma yanina farkli birsey dusunerek yaklas napalim olan oldu dunyanin sonu degil ilgisini cekcek bise bul ve o ani geride birak
10 Yorumla
+1 yılkafana takma sanki onlar hiç mi öpüşmedi kocan senin sonuçta :))
10 Yorumla
+1 yılçok komikmiş bea:D:D ben olsam dalga geçerdim hep:D:D:D
10 YorumlaTakma :)) ben esimin kucagina onun yanindada otururm :)) banyodan sonra falan rahatla yaninda giyinirim utanma huyum yoktur o da bayan sonucta
11 Yorumlayaşadıkların fantazilerin daha müsait olanlarını o yaşadığı için bence gülümsemen kafi o kadarda büyütme bence olması gereken neyse onu yapmıssın...
00 Yorumla
+1 yılCok hos bir goruntu,
Konusulmayack bir durum yok ortada
kendi gencligi gelmistir aklina :)
-- konusursunuz ya cokda onemli degil:)10 Yorumlaemın ol kayınvalıdende sizin gectiginiz yolardan gecmıstır anlayısla karsılar karsılamasa bile bazı seyleri gormezden gelmelı bu olgunluktur. hos gorudur..
04 Yorumla
SoranEşin için hiç heyecanlı olmayacak ama
Soran+1 yılözür dilerim yanlış yazdım.. Annm anlayışlı zaten n bir laf soktu ne beni daha da utandıracak bişey yaptı. Saygıda kusur etmem bende ama hoş olmadı işte yine de. Kötü düşünmez bizim için ama görmeseydi çokiyi olurdu
Ne azgın çıktınız l*n misafire saygı da kalmamış ^^
00 YorumlaÇıplak götle şaka olmaz lafını bir daha tescillemis oluyoruz.
00 Yorumla
+1 yılkocan değil mi canım nolcak hem kayınvaliden sizi yalnız bıraksın sen boşver :)
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz kocan sonuçta öpüştüğün adam. Zamanla düzelir ;)
00 Yorumla
+1 yılkaynanan yapmadı mı ki sanki zamanında gayet normal bir şey bir karı kocanın bunu yapması. görmesi ise bir kazaydı sonuçta takma.
00 Yorumlasevgiliyken yakalasa daha mı iyi olacaktı bişey olmaz. Hem sanki kendi kocasıyla hiç fingirdeşmedi bugüne kadar :D
10 Yorumla
+1 yılKayınvalidende keşke biz gelmeseydik çocukların rahatını bozduk diye düşünüyordur. Gayet normal zaten evlisiniz sonuçta her birşeyi yaptığınızı biliyorlar kafana takma sen...
00 Yorumlane romantik ne romantik kıskandım eşinizi, böyle bir durumda yüzü kızaran eşi olduğu için
10 Yorumla
+1 yılBisey olmaz ya zamanla araizlasirsin mecbur bir kere yasadin
10 Yorumlabu yaştan sonra aksiyon olmuştur kadına da sıkıntı yapma bence
20 YorumlaKayınvalideciyim kocam bana zorla sahip olmaya kalkti de :)
43 Yorumla- +1 yıl
Ha ha cok iyi :))
- +1 yıl
+1 adam vermiş cevabini
+1 yılFazla Takma Kafaya Bence Evlisiniz Sonucta Kim Ne Diyebilir ki
00 Yorumlakayın validenide sen yakalarsın hiç sorun etme !!! gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan :)))
00 Yorumla
+1 yılrahat ol ya bu doğa kanunu hayatta bir kere herkez yakalanak zaten :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç yakalanmadım bir seninle yakalanalım mıııııı :D
- +1 yıl
kendini bilmez insanlarla ilgilenmiyorum.
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Sıkıntı yok. Olur böyle şeyler. Bu site sevişirken kayınvalidesine yakalanan insanları gördü. 😎
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. La karısı degil misin?
Belki kendisinin zamaninda bu tür şeyler yaşanmamis olabilir
Elbet alisip konusacak
Asış sen rahat olmalisin o değil00 YorumlaBende yatakta yakaladi sandim. Sadece opucuk insanlik hali bence annesine gulerek oglun rahat durmuyor de gec git
10 Yorumla
+1 yılAy cok hoşşş ya gözümde canlandı da inş benimde karim olrsa yaparız böyle şeyler :)) O La LA
26 Yorumla
Soran+1 yıleşin için hiç heyecanlı olmayacak ama
- +1 yıl
neden güzel bir şey ama :/
Soran+1 yılUtancından yerin dibine girmeyecek birini bulmalısın
- +1 yıl
Ben evde kimse yokken sadece ikimiz varken icin demişdim evde biri varken öyle heycan dolu seyler yapmam..
Soran+1 yılGönlüne göre olsun o zaman:)
- +1 yıl
saol teşekkür edrim
+1 yılne varki kaynanan sanki hiçmi yapmamış seks bile yaparsan görse kayınvalideler sevinir bilirim oglunun gönlünü aldıgın için
00 Yorumla
+1 yılBence ikna etmenin bir yolunu bulmalısın. Yemin et kitaba el bas aramızda bir şey geçmedi diye falan:))
01 Yorumla
Soran+1 yıloolduu:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ben de evlenip böyle atraksiyonlar yaşamak istiyorum :D
Ablacım boşver, şanın yürüsün :D11 Yorumla
Soran+1 yılNe şanı kız dumanlar kulaklarından çıkıyo yakalanınca:)
o bişeymi ya ben anneanneme yakalanmıştım :D bişey olmaz.
00 YorumlaBakmak zor olacak ama üzülme bir şekilde insanllah yine eskisi gibi olursunuz
00 Yorumla- Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat