Görümcem kendi memleketinden biriyle evli , aynı sekil büyük erkek kardesine de eşinin bi akrabasıni ayarliyor , bende onların memleketinden biri degilim , gorücü usulü deģil aşk evliliği yaptık , gorumcem o kadar seytan ki burda bi bardak kırsam alt katımda oturan eltim arayıp telefonda ona herseyi söylüyor , ve en ufak bişey olduğunda bile eltimi savunuyor , korona olduk 1 kere beni aramadı , hep eşimi arayıp konuşuyor , eşime sürekli gelecekle ilgili kafasındaki planları degistiriyor yok bankadaki paranizla şunu alın , yok şöyle yapmayin , anlayacaginiz taaa oralardan benim evimi yonetmeye calisiyor ve eltimle bir olup benim dedikodu mu yapiyorlar 22 yasindayim 1 senelik evliyim gorumcem cadalozu 33 yasinda eltim de 29 yasinda koca koca kadinlar benimle ugrasiyorlar ne yapabilirim?
Not birde gorumcem oyle bi insan ki lafa gelince eltimin dedikodusunu bile bana yapabiliyor mesak olarak duruyor bunlar?
Not birde gorumcem oyle bi insan ki lafa gelince eltimin dedikodusunu bile bana yapabiliyor mesak olarak duruyor bunlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer