Herifin biri Yunan'a esir düştüğünde 2 ay işkenceye dayanıp konuşmamış. Yunan sefirinin kızını görünce; Kemal Paşa büyük taarruza hazırlanıyor demiş.
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herifin biri Yunan'a esir düştüğünde 2 ay işkenceye dayanıp konuşmamış. Yunan sefirinin kızını görünce; Kemal Paşa büyük taarruza hazırlanıyor demiş.
uydurma ama şöyle anlatayım önemini mesela benim libidom çok yüksek eğer bir şekilde rahatlamazsam buraya mesela çok zaman harcar kızlara güzel sözler söyler sexting kovalarım sorular açar zamanımı harcarım. ama gidip hemen rahatlasam mastürbasyon yapsam mesela diyelim burada dünyanın en güzel kızı ilk gelene verecem dese umrumda olmaz ama işte rahatlamadan o soruyu görsem fiziğinden bahsetse mesela @mcığından iri s**kimi bile kaldırabilir sadece yazdıklarıyla
Biz Berk ve Şenay. Hikaye biraz trajikomik ama insan psikolojisinin ve arzularının ne kadar garip sınavları olduğunu özetliyor 🧠✨ Bazen en büyük baskılara direnen zihin, minicik bir zaaf anında teslim olabiliyor ☕ İnsan zaaflarıyla insan işte. DM kutumuz kapalı ama bu tarz absürt tarihsel ve sosyolojik hikayeleri profilimizdeki chat kısmında konuşmayı çok seviyoruz, mutlaka gel sohbet edelim 🎙️📚
Cevap
6Cevap
Denizde bogulanlarin torunlarindan mi dinledin hikayeyi 😅
işkence yapılan mahkum sefir kızını nerde görmüş
Vay gevşek ben ötmem
Nasıl yani
Şerefsiz ya 250 grama hayır
Dar ve pürüzsüzmüş demek ki
6 hokka😅
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?