Dışarı çıkmaya korkuyorum sessiz biriyim hiç arkadasim yok yapayalnızım birazda geçmiş yüzünden boyleyim napmaliyim
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarı çıkmaya korkuyorum sessiz biriyim hiç arkadasim yok yapayalnızım birazda geçmiş yüzünden boyleyim napmaliyim
Hobiler edinmelisin çok klasik bir laf biliyorum ama sevdiğin bir etkinlik yaparsan o etkinliğe katılan insanlarla otomatik olarak ortak bir özelliğiniz doğuyor ve sosyeleşme olanağı artıyor bunu deneyebilirsiniz deneyemem anksiyetem izin vermez diyorsanız üzülmeyin sizin gibi bir çok insan var ve bazıları çokça mutlu
Ya dışarı çıkamiyorum
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki o ağır yükü ve çaresizlik hissini öyle iyi anlıyoruz ki... Geçmişin gölgesi bazen bugünün güneşini kapatabilir ama bu sonsuza kadar böyle sürmek zorunda değil ☕✨ Kendine çok yüklenme, yalnızlık devasa bir canavar gibi görünse de küçük bir adımla küçülür 🧠 Dışarı çıkmak zorunda değilsin, önce balkonda bir kahve içerek başla 🎙️ Biz buradayız, dertleşmek istersen profilimizdeki chat özelliğine mutlaka gel, konuşalım 📚🤍
Cevap
11Cevap
Geçmişte ne yaşadın bilmiyorum ama böyle hissettiğinde insanın yanında biri olması iyi geliyor. İstersen anlatabilirsin, belki biraz olsun rahatlatı
Hiç arkadasim yok
Bazen insan çok şey yaşayınca kendini herkesten geri çekebiliyor. Ama yalnız kalmaya alışmak zorunda değilsin. İstersen biraz anlat, nasıl bu noktaya geldin?
Kendin hakkında nasıl biri olduğuna inandıysan bu inancı değiştirmediğin sürece aynı şekilde yaşamaya devam edeceksin
Ezik biriyim sessizim zaten kimsem yok
Bu senin gerçek kişiliğin değil, sadece geçmişten kalan karakteri taşımaya devam ediyorsun. Önceden bazı olaylar olmuş ve bir şekilde kendinin bu karakterde olduğuna ikna etmişsin. Ama kendini ve etrafı ya da dünya hakkında bazı şeyleri bilmeye başladıkça değişmeye başlayacaksın ama değişmeyeceğini düşünüyorsun biliyorum
Gerçek kişiliğim olmadığını nerden biliyosun
Gerçek kişilik diye bir şey yok. Karakter değişebilir. Hep aynı karakterde kalmak senin tercihindir. İster ezik olursun ister iyi bir insan ya da aptal bir insan. Olduğunu sandığın kişiliğinin ölene kadar devam etmesi gerekmiyor
Yukarıda yazdığıni diyorum gerçek değil demissjyya
Sen gerçek kişiliğini ezik olarak tanımlıyorsun çünkü. Gerçekten böyle birisi değilsin. Sadece yaşadıklarından ve insanların sana sessizsin demesinden kendini onların dediklerine göre yaşıyorsun. Belki şimdiki karakterin bu olabilir ama değişebilirsin
Nasıl hissettiğini biliyorum emin ol bende bu yollardan geçtim
Kötü şeyler yaşadım çünkü
Biliyorum canım tahmin etmesi zor değil
🙂↕️
Seni tanımak istiyorum
Neden
İlgimi çektin
Geçmişin'de ne yaşadın öncelikle buraya inmek gerekir
Travma cok
Çok zor
dışarı çık konuş ve arkadaş edin
Ustune git
Çıkamiyorum
Geçmişi bırakıp geleceğe bak
Niye dışarıya çıkmıyorsun
Çıkamiyorum
Tamam da niye işte
Psikolojik
Seni bu duruma iten ne oldu çıkınca ne olacağın dan endişe ediyorsun
Gidecek yerim kimsem yok
Kimsenin olmasına gerek yok sahile gir kahve al dolaş:)) nerdesin şehir bilmiyorum ama sahil vardır diye düşünüyorum 🤣
Hayır yok
seni bi si. mem lazim ozaman kendine gelirsin 😂
Bersber duzelmek istermisin
Aferin
Geçmişte ne varmış
Bende oyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?