Sanırım hayatımı alt üst ediyorum?

Evli biriyle beraberim haytındaki yerim ne onu bile bilmiyorum ama sevgililik değil ona eminim böyle olduğumuzu düşünmek kendisini korkutuyor Aynı yerde çalışıyoruz onun bana yaklaşmasıyla başladı her şey yavaş yavaş yaklaştı yazdı saatlerce konuştuk karşı koyamadım bağlandım çok iyi biri normalde öyle abaza bir falan değil iş yerinde de sevilen biri bu konuma nasıl geldil bilmiyorum 5 ay kadar oluyor bir bağımız var başlarda sürekli yazardı konuşurduk konuşamasak bile hatırlatırdı kendini gün aşırı yazmaya çalışırdı yine sonra buluşmaya başladık yine bu şekilde devam etti ama onunla yakınlaştıkça daha çok şey yaşadıkça sanki kendini geri çekiyor 2-3 haftada bir görüşüyoruz ayı bulmuyor ama artık yazmaları kesti müsait olamamasına bağlıyor beni bunaltmaya getiriyor iş yerinde sürekli sana yakın olmaya çalışıyorum ama evde müsait değilim oluyor ama başlardaki tavrı neden şu an yok çok daha yakınız bağlıyız şu an birbirimize ama o güvenli alanından çıkmıyor ne yapmam gerek bilmiyorum çok kez denedim kopamıyorum da ama sadece buluşmadan buluşmaya konuşmamıda artık tuhaf hissettiriyor
Sanırım hayatımı alt üst ediyorum?