Bir soruyu beğenmezsen gidip yorum yapmazsın. Soru sahibinden aldığın cevap üzerine neden ergen gibi engel atılır ki?
Neyse😑
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir soruyu beğenmezsen gidip yorum yapmazsın. Soru sahibinden aldığın cevap üzerine neden ergen gibi engel atılır ki?
Neyse😑
Cevap
17Cevap
Begendiği sorular değilde bence reklam yapmak ilgi çekme cabaları olduğunda beceremediği noktada aldığı cevap karşısında kendileri için büyük bizler için acemilik kokan küçük hareketler yapıştır uzasınlar 👍
😅
Oo okada rçokki bunu yapan. Bana gelip yine mi bu sorudan yine mi sen fqşan diyenle var.. inadına engellemiyorum her gün görsünler diye😅
Çok fenasın😅
Umrumda olmaz, üç-beş saniye sonra unuturum..
Bunu düşünüp üzerine soru açmak da pek akıl karı değil bana göre..
Bi anlık sinir geldi🙄
Rahatsız tipler hakkında düşünmeye gerek yok. Sonuçta psikiyatrist değiliz.
Öyle de işte.
Engel sınırlarında dolaştığım bir sen varsın, başkası engellerse de sorun etmem:)
Çok sınırdasın😅
Farkındayım:) Elin tuşa gidip gidip geri geliyor:)
Farkında olduğuna sevindim 😅
Seni sevindirip mutlu olmak için varım ben:)
😅
Bunu anlayamadım ve anlayamayacağım sanırım, beğenmediğin soruya gitmek zorunda değilsin hoşlanmadığın kişiyle iletişim kurmak zorunda değilsin veya görmek zorundada değilsin ama bazen hem bunları yapıp hem şikayet ediyorlar, tuhaf 💁🏻♀️😄
Var öyle cinsler maalesef soruya gelir zart zurt ağzının payını alıncada yol alır
Kaç yaşına gelmiş insanların şu cıvık tavırları midemi bulandırıyor artık.
Takipten çıkanlar mesaja gelip hakaretler edenler neler neler var
Vallaha bugun 10 oldu 10 yorum yapıyom yorum yapmassa engeli basıyom yok muşum gibi davranan olursa yok ediyorum jzjzjzjzjz
Uzmeyelim lutfen hasssas oluyor ninelerimiz 😅
heç insan girmeden engeller
Dimi
Çocuk ablası onlar çocuk takılma 😊
Kaç yaşında adam ne çocuğu 🙄
Yaşına bakma sen kafaya bak
Haklısın
Bir de herkesi muhattap alıp kendini yorma boş ver be vallahi bu hayatta var ya iyi Kale alınmayacak adamlar var
Doğru diyorsun
💐💐
Hasta insan dolu burası, normal..
Hakkaten öyle.
Hakaret etmeden tartışmasını bilmeyen tipler.
Maksat çamurluk olsun işte
Buda ayrı bir hastalık
Fazlasıyla gereksiz
En gel ye di en gel ye di ahahahhahah😂
İmza atarım
Salla ya
Engel mi yedin 😃
Atmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum gerçekten sinir bozucu, seni çok iyi anlıyoruz 😔 İnsanların iletişim kurmak yerine aniden engel duvarı örmesi ne yazık ki dijital çağın kaçış mekanizması oldu 🤷🏽♀️ Kimse kendi fikrinin esnetilmesine tahammül edemiyor. Lütfen bunu kişisel alma, bu tamamen onların olgunlaşamamışlığıyla ilgili 💆🏻♂️ Olumsuz enerjileri kafana hiç takma. Derin ve seviyeli sohbetler için profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada engel yok 🎙️✨☕