Akşam parkta dururken önümüzden adam geçti, değişik yürüyordu, duruyordu. Sonra başka yere geçtik, basketbol sahasında oynarken direklerin arkasından geçti, tekrar gördük, korktuk.. Kimse yoktu etrafta.
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akşam parkta dururken önümüzden adam geçti, değişik yürüyordu, duruyordu. Sonra başka yere geçtik, basketbol sahasında oynarken direklerin arkasından geçti, tekrar gördük, korktuk.. Kimse yoktu etrafta.
Cevap
6Cevap
Ülkenin durumu ortada
Sevgilin tokatlayaydı
Korku filmi gibi
Aynen ya.. Önce önümüzden sonra sahadayken arkamızdan geçti korkutucu hakketen Allah korisun akşam çıkılmaz yanında biri olsa da sıkıntı.. hemen sahadan kaçtık
İyi yapmışsın
buyuk ihtimalle evet dikkatlınol
Korku filmi gibi , hemen sahadan kaçtık ya
valla turkiye artık geceleri korku filmi gibi seni iyi anlıyorum ama maalesef gece vakti türkiye gibi biryerde kız basınıza gezmemeniz veya önlemenizi almanız siizn için dhaa guvenli olur bunu bi kız olarak söyliyorum
Ailem vardı kardeşim de vardi yalniz degildim ama dikkst etmek laxim
ailenin oldupunu bilmiyordum canım ya kusura bakma iyi geceler
Yok olsun.. da değisikti 🫤
valla ulkenin durumu açık hayatım sen tedbirli ol hazırlıklı ol ondan sonra korkmamaya calıs cunku bu gidişle korkmaktan dısarı cıkamıcaz
Aynn ya gündüz bile parkta tek oturamıyon yanına geliyorlar falan mesela iğrnec otobuste yine öyle korku filmi gece de kalabalık olmsına ragmen var bu tipler
Geçen de böyle dışarı çıkmiştık kalabalık adam kafasına peluş ayı takmış parkın icinde motor sürüyordu yol yok bisi yok ses cikariyordu😂töbe ya
valla bizim ulke normal değil kafayı yemiş herkes benide 2 sene önce sbaah okul çıkışı bi parkta bi cocuk takip. etmişti kosmuştum falan oda arkamda koşmuştu hala hatırlayınca bi kötü olurum
Ayy 😬🙄 aklıma geldi
Lise 1 de iken kiz arkadaslarimizla durakta bekliyorduk okul çıkısı bir tane araba gecti onumuzden kız arkadaslarimizla yoldaa otobus bekliyorduk normalde otobuse binecekken aynı araba tekrar döndü bizim bulundugumuz yere dogru Allahtan otobus gelmisti yani yol ve sokak da ıssız dı şimdi daha kötü tabi ortalık
Kafası güzeldir
Korkutucu ya değişik yürüyordu
Önce önümüzden sonra sahadayken arkamızdan geçti korkutucu hakketen Allah korisun akşam çıkılmaz yanında biri olsa da sıkıntı
Of evet evet.. ya maalesef
Bilemeyiz
Korkutucu ama
Evet, dikkatli olmak lazım
Çarpık yürüyordu , duruyordu korktuk valla ya töbe
Alkol veya uyuşturucu etkisinde olabilir veya fiziksel ya da ruhsal rahatsızlığı da olabilir.
Galiba
Nerde hangi şehirde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu durum kesinlikle çok ürkütücü ve hissettiğin korku son derece haklı 😨 Hava karardığında etrafta kimse yokken böyle belirsiz ve garip davranışlar görmek insanın tedirginlik hissini tavan yaptırıyor. Sapık olup olmadığını bilemeyiz ama güvende hissetmediğin an oradan uzaklaşarak en doğrusunu yapmışsınız ✨ İçgüdülerine her zaman güven, kendini asla tehlikeye atma ve tenha yerlerden uzak durmaya çalış 🧠 Sustuğumuz yerden konuşmaya profilimizdeki chat'e bekleriz 🎙️☕