Güncellemeler
+1 yıl
Evli galiba demiştim ama.. Nişanlı olması yetisememis olmak filan beni üzdü biraz 😥☹️ Evli olsa derdin habi yaşı gekmis evlenmiş 28 32 yaşlarda zaten ben neden yetişemedim bilmiyorum coknzor iş yaptım bugün cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eee yapacak bisey yok gayrıı evlii sen önune bakacaksın umut verme adama derim baksın dursun sen bakmasn bisey olmazz
Kuzu yemek servisi yapyorum sürekli onun odasının onune çıkıyor personel asansörü napim
Hmm anliyorum ama boswr derim
İşten çıkmaya bakayim
Sen bilirsin Allah yardimcin olsun anliyorum cok zor bi durum..
Yani inan evli olsa belki hiç uzulmezdim derdin adamın yaşı büyük vaktibde evlenmiş ama düşünsene kuzu 3 haftadır bekar sanyorsun bı duyuyorsun adamın bugün düğünü var
Biliyorum banada olmuştu bi keresinde ama bekardıı cok uzulmustum aglamıştım felanda sonra böyle bi soguma hissi geldi bana bidaha onun ne suratına baktım nede göz teması kurdum o kdr igrenmiştimki cok sukur o gunleri atlatım ve sevmiyorum kurtuldum
Sok edici bi durum bende bi arkadaşımdam duymustum bi gecedi galiba cok uzulmustum cidden gece yatamamıştım resmen sonra tiksindim zaten insan aldatılmış gibi oluyrr
Bende görmemeye çalışacam artık kuz ne yapayım başka 🤷♀️
Uzulme ya bi yandan uzuluyosun bi yandan sok etti seni alışırsın bi haftaya kalmazz boswr sal valla belkit sinir bile olmusundur sen simdi ona da yapacak bisey yokk..
Üzüldüm bebeğim. Sinir olssm canim acimazdi da ama sadece üzüldüm🥺
Uzulme degmezz valla senin yaşın kaç bu arada
28 yaşım hiç evlenmedim
InsAllah senin gibi birisi çıkar karşına, üzulme valla gelir gecer..
yasi soruyo inanmiyor herkesi kendi gibi yalanci saniyo asdsajdgsakdhjlafsklaj
@almancigurkan valla seni egelicem
@almancigurkan hic komik degilsin nolmus sorduysam profilimi kapatacam sankı bilerek her yoruma dahil oluyosn
@yormahayatbeni hacı ayip ediyon ama asdgsfdfgjjk
@almancigurkan valla komik degilsin hacı hacı iki biyerde hacı diyon komik değil sıkıçısın
@yormahayatbeni hacı kırıyon ama dashjdljkladsfgssh
@yormahayatbeni ne diyim hacı alla alla knk s nasil afdhjsdkjahjdafg
@alancigurkan her yorumuma dahil olma surda kızla sohbet ediyodum Allah Allah
@yormahayatbeni basin agrirsa karismam asddafsgdfh
@almancıgürkan kendini spider man felan mı zanediyosun cok komiksin diejejdjdjjs
@yormahayatbeni was hacı dasjdahfsjlndhas
Bence kaçırdığın senin için daha iyi olmuş düşünsene bununla sen nişanlı oluyorsun aynısını sana da yaşatırdı aldatılırdın.
Yok ben onu çok beğendim belki kendi kendine kurdum yani bana bakmayın siz
O şahıstan uzak durun çünkü aynısını sizede yapar
Evli olması senin için sorun mu
Ben aşk meşk olarak etkilenmiştim hiç de evlilik yapmadım da
Tatlıses ten dedi kardeş nişanlıyım şarkısını sana armağan ediyorum
Zor bir durum
Ya evli çıksa bu kadar uzulmezdim bir ayı bı atlatayim belli olur diyorum umutlandim yani apatal kafam beim
Evliyken sana yanaşırsa ne tepki verirsin
Yanaşmam o iş bitti için yandaşa öyle biri değilim