Mesela ben balkona cikip gecen herkese adini soruyomusum siz neler yapiyordunuz:)?
Cevabın nedir?
+1 yılÇok küçüktüm, kardeşim henüz doğmadığına göre üç yaşında olmalıyım;zaten hayal meyal hatırlıyorum. Plastik mürekkep tüpleri vardı, annemindi heralde. Ne işe yaradığını deli gibi merak ediyordum. Bir gün gizlice babamlar yemek yerken yatak odasına girdim mürekkepleri buldum ve ısırmaya başladım ağzıma acı geldi tükürdüm. Sonra yerlere üstüme başıma bulaştırdım. O sırada babam içeri girdi ve ben daha da hızlandırdım yaramazlığımı. Babam kucağına aldığında zırlayıp tepiniyordum. :D Bir de ilkokul yaşlarındayken ateşe çok meraklıydım. Ekin tarlası vardı amcamların bir gün (galiba hasattan sonra ekinlerin ucu yakılıyor) öyle yaktık. Benim için müthiş bir deneyimdi. Bir gün bunu apartmanın bahçesinde, kurumuş otlarla yaptım. Yanımda da annemin küçük öğrencileri vardı. Neden çember, bilemeyeceğim. İlluminati bilinçaltısı heralde:). Otları büyük bir çember oluşturacak şekilde toparladık. Bir yerden yaktım. Ama aklıma o çemberin bütünen yanma ihtimali gelmiyordu. Olmazdı kesin sönerdi bence. Sonuç: çember kocaman oldu, biz büyülendik sevinç çığlıkları attık. O sırada biz sevinçle naralar atarken komşular bağırdı çağırdı. yakınlarda atılmış bir kilim vardı. Onla söndürdüm ben de. Çok eğlenmiştik. Annemin kulağına da gitmedi hem, yurtdışında yaşamanın avantajları..:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Halamlarda kaldığım zamanlar, (babaannem onlarla yaşıyordu ve ben çok düşkündüm ona). kuzenimle beraber 1. kattan aşağı yoldan geçenlerin kafasına tükürürdük... ve saklanırdık.
Kafalarına birşey düştüğünü fark edenler, direk yukarı bakarlardı...:)) ama tabii kimse yok. Çünkü eğilir ya da çömelirdik görünmemek için... bazen de ağzımıza su alır, üst kattaki benden bir yaş küçük arkadaşımla aşağı suyu püskürtürdük...:)) bu defa gelenlerin üstüne değil, önlerine gelicek gibi yapardık. Tabi çok çabuk ve atak olmsk gerekiyor, bu tür pis oyunlarda, bizde öyle yapardık. Birbirimize karşı yüz yüze oturup konuşan hiç birşeyden haberi olmayan 2 kişi gibi..:))00 Yorumla
Sayfiye yerinde akşam vakti herkes akşam olduğunda temiz kıyafetler içinde dolaşırken ben tarzan gibi çamur içinde ağaç tepeleri çamur bataklar vs arasında yüzmüş halde eve daha yeni gelirdim. Tabi tüm mahalle biraderle beni arardı sabah 06:00 dan gece 24:00 e kadar deniz kıyısında :D elalemin meyve ağaçlarına dalardık komşular yiyinde ağaçtan düşmeyin derdi der demez olgun elma gibi düşerdim :D aynı yükseklikten ve aynı yerde 15 dk arayla 6 kere düşen tek kişi olarak Büyükçekmecede nıamım var. Kardeşim desen ilk renkli TVmiz var diye babam maç hevesiyle eve gelip uzandığında TV nin arkasının olmadığını görmüştü.. kardeşimin marifeti neyse ki Makine mühendisi oldu... tam dediler bunların yaşı kemale derdi derken ben motor kazası yapıp hastanede 2 hafta kalmıştım... derken dediler askerlik hem birader hem ben asteğmen olarak (aynı dönem) ben Ankara o Bolu eğitimde önce o gönüllü Siirt seçti ve babamın imzasını taklit edip bende Hakkari istedim. Dileğimiz oldu. Annemle bbu sevincimizi paylaşırken kadını kalpten öldürüyorduk ramak kaldı :D... boşanmalarımız ayrı bir dert oldu hala akıllanmadık... biz deli&manyak kardeşler zor akıllanırız!!!
00 Yorumla
yere tükürüyordüm çok küçükken. bir kere babamın karşısına geçmişim yere tükürüyorum, yapma dedi ben tükürdüm, bir daha dedi yine tükürdüm. üçüncüsünde bir tokat attı bir daha yere tükürmedim hiç bir zaman.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
97Cevap
+1 yılAslında bir sürü var ama bir kaç tane örnek vereyim :)
- İnce İnce Yasemince'de ( İtilmiş ile Kakılmı'ı) izlerdim. Kakılmış 155 ' i çevirirken görmüştüm. Hemen bende çevirmiştim daha sonrasında problemler yaşadık tabi :)
- Banyodaki lavaboyu üzerime devirmiştim ve paramparça olmuştu, annem bana kızmasın diye de ölü taklidi yapmıştım :)
- Annemin bir şeye kızacağını anladığım zaman ; hemen komşularımızı arayıp annem sizi kahve içmeye çağırıyor deyip eve toplardım hepsini :)
Güzel tatlı yaramazlıklar...19 Yorumla- +1 yıl
Çocukluk işte hala, komşu olayını ara sıra yaparım :) annem sinirlenince çağırırım hepsini bana bakıp seni gidi seni der gibi gülümseriz :)
- +1 yıl
ahahahah orası sıkıntılı işte :) ama biz hep gülümseriz yahu :)
- +1 yıl
Abi sen çok fenaymışsın :D
- +1 yıl
Yapcak bişey yok :)
- +1 yıl
problem çocuk böyle olunur işte :) yapıyor yapıyor sonra üstesinden geliyor ama. tebrikler
- +1 yıl
Teşekkürler :)
7 -8 yaşındayken polisi aramıştım çabuk gelin evde hırsız var diye ama evde anneannem ve kardeşimden başka kimse yoktu tabi kimseye söylemiyorum ben polisi arıyorum diye bir aradım iki aradım üç aradım tabi polislerde bıktı tabi ben en son aradıktan 10 dk sonra onlar bizi aradı anneannem açtı tabi telefonu konuştu konuştu telefon kapandı sen polisi ararsın he evde hırsız var dersin he dedi birazcık sopasını yedim :))) sonrasında tabi teyzemlerde bana şaka yaptılar bak seni polisler her yerde arıyor hemen saklan diye o zamanda parktaydık şaka yaptıklarında ben masanın altına girdim gidene kadar çıkmadım hiç :)))
20 YorumlaBen cocukken yaramazlıktan cok baska insanları düsünürdüm bir keresinde ocak ayı dısarısı bembeyaz karla kaplı dısarda kalan insanlar acaba nasıl hisseder diye cıplak olarak camı acıp 1-2 saat boyunca oturdum. Ardından zatüre oldugumu ögrenip ilac tedavisi vs. ve üstüne babadan güzel bir dayak yemistim :)
06 Yorumla
+1 yılAilem beni de anlamıyordu, evden kaçış planları yapıyordum.. Gerçekleştirmeme az kalmış yakalandım. Yaş: 5 . Para : 2_3 tl. Güvence : paramla dondurma alıp insanlara dağıtıcam onlar bana karışmıycak... :D Varacağım yer: Şehirden köye, özgürlüğe, ninemlere gitcem...
12 Yorumla- +1 yıl
Hahha bu iyiydi ama biz hiç film izlemezdik çocukken. Neden bilmem ama sadece haber kanalları izlenirdi evde :D
+1 yılBalkondan aşağı işerdim. müstakil evdi. uzaktan birinin geldiğini görünce apar topar içeri kaçardım. tabi üstüm pantolonum ıslanırdı kaçarken. Ayrıca 1dk sonra olay yerine gelen o yolda yürüyen adam sanki anlamıyor benim işediğimi :) hala kurumamış oluyor ve adam büyük ihtimal zaten beni görmüş oluyor. çocukluk işte :)
00 Yorumla
+1 yılSevmediğim insanların arabalarının teker bijonlarını son dişe kadar gevşetirdim ve büyük ihtimal sokaktan çıkamadan teker çıkardı, sevmediğim evlere gittiğimizde lavaboya minicik tuvalet kağıdı parçacıkları atar sonra su akıtırdım; görünüşte bişey yok ama 3-4 saat içinde biz gidince o kağıtlar şişer lavabo tıkanırdı. Mutfak lavabosuna yapmıştım da halisini yıkatmıştı kadıncağız :)
10 YorumlaDiğer konusunda 685 cevap paylaştı. Poset yakip çevirirdim o cikan ses ne oluyosa ona bayilirdim :) bir keresinde ustume yapismisti ayaklarim yanmisti hep sonra boool bool erik calardik caddeden gecen arabalara elime ne geçerse atardim bir Keresinde arka stop lambasini kirmistim :) sonra zillere basip kacardim cocuklari dover dover kacardik camlara tas atardik birsuru torpil alir mahallede atardik cop kovalari vs vs. Artik millet illallah etmisti benden neyseki uslandim artik akillandim :) simdi herkez cok seviyor beni :D:D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHep gizliyim sorulardan utandığımdan değil.
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlarla zile basıp kaçmaca oynardık zile basıp kaçarlardı ben koşamazdım ortada öyle mal gibi sağa mı sola mı diye bakarken kadın camdan çıkar kım bastı zile sen mi diye bağırınca "Teyze, bastı kaçtı şerersizler" derdim :D
10 Yorumla
+1 yıl3 buçuk aylıkken yürümeye 5 aylıkken konuşmaya başlamışım ancak 1 yaşına geldiğimde psikopat olmuşum her gün şu içip bardağı yere atıp kırıldıktan sonra üzerinde tepiniyormuşum her gün ayaklarımdan cam kırığı temizletmeye hastaneye gidiyormuşuz annem dayanamayıp sert plastik bardak almış almışım kırılmayınca baya ağlamışım en basiti bu
00 YorumlaValla fazla yürekliymişim ve de bilemiyorum başka nasıl tanımlanır. Küçüklüğümde görür görmez dudağından öptüğüm kız sayısı yaşımdan büyüktür heralde. :) Yuvadayken de sevgilim vardı, şimdi büyüdük normali yok. :)
00 YorumlaAmcamın balkonunu yaktım :D
Babaannemin balkonundaki hortumu çatıya çıkarıp muslugu açtım çatıyı su bastı :D
Sonra çatıya fiskiye koydum :D Su tabancasıyla komşuların camlarına su püskürttüm :D Oturdugumuz sitedeki bahçeyi yaktım asd:SDA:ASD00 Yorumla
+1 yılYoldan gecen karpuzcuyu durdurmak arabalara erik cekirdegi atmak okul donusu evlerin zillerini calip kacmak arabalarin alarmlarini caldirip kacmak sokagin ortasinda bagirip kacmak :)
00 Yorumla
+1 yılbir keresinde yangın merdiveninde bulduğum bir varil salçayı pencereden aşağı atmıştım ve patlayıp her yere saçılmıştı. bayağı bir araştırdılar kimin yaptığını ama bulamadılar. aradan bir kaç yıl sonra annemin köyünde salça yapmaya karar verdiler ve işte o zaman ne kadar kötü bir şey yaptığımı anladım. çünkü yapımı o kadar zordu ki inanamazsınız. tabiki her insanın küçükken yaptığı yaramazlıklar vardır fakat böyle olmamalı bence...
00 Yorumla
+1 yıltvdeki arkadaşlık numaralarını aramıştım. her reklamı çıktığında insan nasıl arkadaşsız kalır, tanımadığı kişiyle nasıl arkadaş olur diye merak etmiştim. :D
00 Yorumla
+1 yılKüçüklüğümü bilenler şu an ki halime inanmıyorlar. :) Çok şımarık bir çocukmuşum.. Manavdan maydanoz alıp kahvede oturan amcaların kafasına vurup kaçıyormuşum falan gerisini siz tahmin edin artık :)
10 YorumlaAnnemin düdüklü tencerelerinin analog sıcaklık basınç ölçerleri vardı. Onları alırıdm içine üfleyip ısıtıp ibrelerin kalkmasını saglar sonrada onlardan araba göstergesi yapar araba kullanırıdım.
00 Yorumlaküçükken balkona çıkıp insanların üstüne su dökerdim kaçardım içeri.. Birde okul bahçesinde dikenli tohumlar vardı hocaların saçına atardım yapışırdı :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılYedigim seyleri yanagimda biriktirip uygun fırsatta atiyodum bir gun atcak firsatim olmamis herhalde sonunda anneme gidip "artık agzimdakileri cikarabilir miyim anne" diye sormusum 😄😄
02 Yorumla- +1 yıl
Cok akilli bisidim kucukken ben☺
bir keresinde krem bulmuşum evde herkes salondayken boy aynasını bide yüzümü falan hep krem yapmışım kremi de bitirmişim :D
00 Yorumlaarabanın camının kırılıcağını bile bile gol atmam ama arabada tam kalenin arkasındaydı ozamanda pişman olmadım şimdi de değilim güzel goldü=)
00 YorumlaCocukken komsunun kiz cocgunu cekyatin arkasina atip duduklemisdim o kurufasulye kadar seyimle evcilik oynuyorduk ve gece yatyorduk 7 yasndaydik sanrm
00 Yorumla
+1 yılmilletin çocuğunu döverdim. tango dersim vardı 6 yaşında gitmiştim bir kızın dudağına yapışmıştım babamın yanında :D kız da kızmamıştı bana :D
02 Yorumla- +1 yıl
biraz öyle olmak lazımdı :D
- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yıl5 yaşından 14 yaşıma kadar Düzenli olarak karşıdaki arsayı yakıyodum yazın.. boncuklu tabancam vardı baretta 😂😂 onla yoldan gecen kadınlara adamlara ates ederdim.. birde 12 yaşında horoz dövüştürürdğk.. mahalledekilere ben ögretmiştim 😂😂
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyaklarımı ikiye açarak kapının ortasından yukarı doğru tırmanmak :))
00 Yorumla
+1 yılApartmanda oturan bir kız vardı kuzenimin bisikletinin koltuğunu kesmişti. Bende intikam hırsı ile annemlerin başına baya bir iş açmıştım 😆🙈
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılCama çıkıp boş şırıngaya çektiğim sulu boyalı suyu geçen insanlara sıkıp saklanıyordum :D:D
00 Yorumla
+1 yılokuldan çıkan komşu kızlarına göz kırpardım 5 yaşında aklıma gelir gelir gülerim yaş büyüyünce ters tepki yapti
00 Yorumla
+1 yılannemm tarıhı gecmıs ılacları atarken bır posete doldurmus bende onları seker dıyenyemısım sonra mıgdemı faln yıkadılar vs. vs. :)))
00 YorumlaBenimki biraz şey de... Anlatayım. Mesela biz bi' oyun oynardık 15-20 arkadaş. Kız-erkek. Bazı kızlarla diğerlerindem uzaklaşıp tenhada birbirimize cinsel organlarımızı gösterdiğimiz oldu.
00 Yorumla5 yaşında iken komşu kızını kaçırmıştım 4-5 saat sonunda bulunarak annemden temiz bir dayak yemiş kendime gelmiş içimdeki küçük sevimli zamparayı öldürmüştüm @quax_ bu konuyu bilir ve hatırlar.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolumdaki yarayı zımbayla dikmiştim :( 5 kilo salatalığı ve bir tencere dolmayı tek başıma yediğimde annem bahçelere falan attım sanıp heryeri aramıştı :D balkonda oturup yoldan geçen kızları askerdeki kuzenimle evlendirmeye çalışıyoduk :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 kilo salatalığamı takıldın seviyodum :D
açık camlardan torpil sallamak ve sevmediğimiz çocukların falan bisikletlerinin lastiğini patlatmak
00 Yorumla
+1 yılEvdeki vitamin ilaçlarını süte karıştırıp sokaktaki kedilere verirdim guclenip kaplan olsunlar diye
00 Yorumla
+1 yılmısır satıp para kazandıktan sonra bütün parayı cips e yatırmak sadfdsg
00 YorumlaHalay çeken teyzelerin eteklerini arkadan birbirine baglardik. arkads kurbaniyim
21 Yorumla- +1 yıl
ahahaha en cok buna guldum ahaha :D :D
bu bozuk oyuncak arabaların filn motorlarını çıkarırdım yeni şeyler yapardım.. bir gün parka araba bulmustum moturunu çıkardım ve evde geldim fişe soktum ve tüm binada elektriklr gittiii
02 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. Balkonda çekirdek kabuklarını biriktirip aşağıdan geçenlerin kafasına atardım. Birde ben atmamışım gibi yukarıya bakardım kim atıyo bunları diye :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvde ne kadar deterjan varaa karıştırıp raki diye veletlere iciriyorduk!
Ne gaddariz la iyi ölmediler!01 Yorumla- +1 yıl
He la ! Gaddarlık senin göbek adın olmalıymış, ama sonra da gidip yatağa çişşşşşşşş yapıyordunuz.
Çok hayındınız o zamanlar çok.
Diğer konusunda 712 cevap paylaştı. kendimden yaşça büyükleri kızdırıp benim peşimden koşmalarını sağlardım. İnanılmaz adrenalin verirdi bana
00 YorumlaBabanem başkonda çamaşır aşarken kitledim balkona sonra geri kapıyı açamadım komşu gelip kurtarmıştı babanemi
10 YorumlaAlt komşumuz balkondan bakarken elime ne geçerse kafasına atar düşürmüş gibi yapardım
01 Yorumla
+1 yılEvi yaktım. Yüzme bilmediğim havuza atladım az kalsın boğulup ölüyordum 6 yıl yüzemedim fobi oluştu:D Onun dışında 2 kere bacağımı 2 kere kolumu 4-5 kere de kaşımı yarmışımdır:D
00 Yorumlailkokulda karne günü karneyi aldıktan hemen sonra hazırladığım sıcak sudaki sakızı nefret ettiğim kızın saçına yapıştırmıştım bütün yazı kel olarak geçirdi bidaha olsa bida yaparım :)
00 YorumlaMahalleye yeni birakilan cop kontynerin icine yedi sekiz kisi binip kapaqini kapatip yokustan asaqi kaymak :)
02 Yorumla
+1 yılSümüklü boceklerin kabuklarını kırıp onları özgür biraktigimi sanıyordum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi birbirimizi kandırmayalım hangimiz küçükken g*tmüze sümüklü böcek sokmadık ki?
02 Yorumla
+1 yıll*n ben cocuken baya sapikliklar yaptim yani oyle derecede ki simdi yapamam
04 Yorumla- +1 yıl
ama hic kimse de bir sey demiyomus kizlarin bacaklarini falan tutuyomusum dusunsene ahhahhaahahah
- +1 yıl
simdi yapsam levyeyle falan dalar bana abisi falan kizlarin ahahahaha )))) simdiki aklim olaydi neler yaprdim cocuklukta)))
Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. 1i aradığında açıp aloo ne koyiim dermişim nerden duymuşsam
01 YorumlaBalkondan yola iple balon sarkitiyordum yoldan gecen cocuklar almaya calisinca crkiyordum :) baya eglenceli oluyordu :)
00 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. Su balonları vardı onceden oyuncak tabanca vu su balonlarıyla arabaları yoldan gecenleri vyrurduk çatıdan :)
00 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çocukken ne yapardık biz hakketen çocuktum hatırlamıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılziller basıp kaçardım inşşatlardan kum birikitinlerine atlardım
02 Yorumla- +1 yıl
az değilsin sen az :) @CrimsonLady
- +1 yıl
bu sadece fragman
+1 yılhiç yaramazlık yapmadım akıllı bi" cocukluk dönemi gecırdım D:D:d:Dd
20 Yorumla
+1 yılTencere kapağıni alıp koltuğun basina koyarak otobus suruyordum :)
00 Yorumla
+1 yılArabalarin camlarini cok kiriyordum ya. Babam beni valla...
00 YorumlaAnaokulunda ısırılmadık kız, ilk okulda dövülmedik öğrenci bırakmadıydım :D sonradan duruldum tabi
00 YorumlaMekanik oyuncakları sürekli ya kırıyodum ya da söküyodum , nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyodum.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Liseli kizlara laf atardik onlarda yakalayip doverlerdi. :(((
013 YorumlaBen balkona çıkıp gelip gidenin kafasına tükürürdüm :/
01 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği