Acaba ben mi abartıyorum bisiklet yolunun kenarında duruyordum tam üstünde bir hafif yüksek kaldırım var ona da kızlar oturmuş
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Kalçana eli değdi diye mi pis hissediyorsun kendini
Ya tam değmedi eli miydi bilmiyorum geçiyordu arkamdan tam değmedi ama sıyırdı ya da ben öyle hisettim biraz hareket ettim diye yanlış anladım demi
Ne bileyim sigara da iciyoruc biraz daha ortaya gitseydin diye geçti içimden off
Reis olayı canlandıramıyoruz noldu
Ya bisiklet yolu var ya onun tam kenarinda duruyordum otobüs beklemek için sonra meğer bir çocuk geliyormuş arkamdan zaten o bisiklet yolunun kenarı da çim kızlar da oraya oturmuştu çocuk tam ortamizdan geçmedi gerekiyorfu sigara da iciyordu işte tam dibimden geçti ben yanlışlıkla bir adım arkaya atsam kucağına düşerdim sıyırdımsı gibi olfu biraz değmedi tam asla hissetmedim çok bir şey ama yine de korktum acaba amacı farklı miydi diye
Bişe olmaz reis bisikletinin markası ne?
Bisikletli değildi o da yaya yürüyordu ya
Lan yayaysanız bisiklet yolunda ne işiniz var ayar oluyorum sizin gibilere
Ya ben otobüsü bekliyordum iki dk kenarında durdum oydu bisiklet yolunda yürüyen
Tamam ben arkandayım korkma
Komik değilsin hele ben ağlarken bu yazdığını okuduğum için seni Allah'a havale ediyorum. Senin gibilerden ve kötü insanlarsan Rabbim korusun
Sen olayı büyütüyorsun bişe yok diyorum hala beddua okuyorsun, okuduğun beddualar sana geri dönsün sahibini bulsun
Ben sana beddua etmedim Allah'a havale ediyorum dedim şayet durumumla dalga geçmeye çalışıyorsan diye ama arkandayım korkma demen de dalga amaçlı yazili
Bak ben seni şimdi nasıl havale ediyoruk
Ben sana bir şey yapmadım
Sen bittin amcam büyücü hoca bak gör
Lütfen bak ben zaten takıntılı biriyim. O kadar çok şeyle uğraşıyorum Rabbim kimseye yük vermesin ama sadece biraz anlayışlı olman yeter özür de dilerim
Görecen sen
Özür dilerim abi gerçekten ben beddua da etmedim. Sadece dalga geçiyorsun sandım vallahi iyi değilim zaten bir de bunu takıntı yapmayayım şaka yapıyorsan lütfen
Aferin böyle yola gel kaybol şimdi
Sabahten beri ağlıyorum inan ki bir de bu yorumları görünce daha kötü hissediyorum
Ok
bisi olmamıs fazla dikkatli ol
Allahtan ki öyle bir şey olmadı ama bundan sonra daha da dikkatli olucam
bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın his çok anlaşılır, asla kendini suçlama veya abarttığını düşünme 🧠✨ Beden sınırlarının ihlal edilmesi insanı zihnen çok yorar ve kafa karışıklığı yaratır. Bazen insanlar dikkatsizce hareket edebiliyor ama bu senin hissettiğin rahatsızlığı önemsiz kılmaz ☕ Bize kalbini açmak obeysen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, orada sakince konuşabiliriz 🎙️ İçini ferah tut lütfen 🫂