Bir çocuğun yanlışlıkla gözüne çarptı kolum çocuğun gözü kanadı kendimi kötü hissediyorum normal mi?

Çocuk derken aslında yakın da olmasa benim bir arkadaşım. Yanlışlıkla oldu gerçekten saçımı aynada düzeltirken tam arkamda o arkadaşımın bana baktığını gördüm iki saattir bana bakıyor ama gitmesini bekliyorum biraz da çünkü ben biri beni böyle görünce biraz rahatsız oluyorum. Ona doğru değdim kolum yanlışlıkla gözüne çarptı baya kanadı gözü özür diledim tabi panik oldum da herkes başına toplandı hastaneye gitti falan durumu çok da ciddi değilmiş sanırım çocuk üç gün falan kursa gelmedi beni şikayet de etmemiş bugün geldi işte arkadaşı bugün geleceğini söyledi çocuktan bir kez daha özür dilemek için yanına gittim tatlı getirdim yalnız hiç küçümsemeyin o kadar kendim yaptım çocuk önemli değil dedi zaten beni şikayet etmediğin için de teşekkürler diyince de isteyerek yapmadığını biliyorum saçmalama seni asla şikayet etmem dedi yani çocuk bana kızgın değil gayet mutlu keyfi yerinde ama ben hala kendimi kötü hissediyorum. O olayı keşke hiç yaşamasaydım ve birine zarar vermeseydim o bundan şikayetçi olmasa bile benim vicdanım sızlıyor nedensizce. Bu normal mi? Nasıl geçer bu his?
Bir çocuğun yanlışlıkla gözüne çarptı kolum çocuğun gözü kanadı kendimi kötü hissediyorum normal mi?