Küçük bebeğimle sokağa atıldım?

Eşim çok kıskanç ve anlayışsız biri. İki gün önce eşim işteyken üniversiteden bir arkadaşım evimin yakınlarından geçiyormuş ve çocuğumu görmek istediğini hediye vereceğini söyledi ben de bebekle soğukta dışarı çıkmak istemedim zaten az oturacak diye eve davet ettim arkadaşım geldi bir kahve içti bebeğime hediyesini verdi sonra eşine selam söyle kalkmam lazım dedi gitti on beş yirmi dakika ya oldu ya olmadı. O gün eşim geldiğinde gergindi ve ben de arkadaşımın geldiğini söylemedim üniversiteden olan erkek arkadaşlarımı kıskanıyor diye. Sonra sakinken söylerim dedim. İşgüzar güvenlik (belki de adamın suçu yok eşim ben yokken gelen var mı diye soruyordur bana güvenmediğinden) eşime arkadaşımın bize geldiğini söylemiş bugün. Önce bana bağırdı çağırdı özür diledim söylemem gerekiyordu dedim ama çok ağır laflar etti adamı eve alıp ne halt yedin de söylemedin bana diye tokat attı. Sonra evden kovdu ama kavga ederek bebeğimi yanıma alabildim çünkü çok küçük 6 aylık ve onu ben besliyorum zorla aldım çıktım evden şimdi bir kız arkadaşımın evinde kalıyorum ve artık boşanmak istiyorum güvensizliğinden anlayışsızlığından sürekli gerginliğinden bıkmış durumdayım. Telefonumu kapatmıştım ama sürekli arkadaşımı arıyor benimle konuşmak istiyor evin önüne geliyor açmıyoruz kapıyı. Evimize gelen erkek arkadaşımla konuşmuş galiba olayı anlamış benimle arasını düzeltmek istiyor ama ben artık onu istemiyorum bebeğimle huzurlu sakin bir hayat yaşamak istiyorum. Bebeğimin bende kalmasını onunla görüşmemesini sağlayarak nasıl boşanabilirim?
Küçük bebeğimle sokağa atıldım?