Bu gönderi altında herkes cevabını bulur bence gizli falan yazın beeaa
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu gönderi altında herkes cevabını bulur bence gizli falan yazın beeaa
Bazı erkekler boşandıktan sonra çocuklarıyla bağını tamamen koparıyor "qm yoksa ne için çocuk bakacağım" diyor hepiniz mi bu kadar aşşağılıksnz
Teşekkürler
Güzel soru teşekkürlerr
@sametttt5 😅erkeklerin hepsi çocuğuna vereceği 3-5 bin nafakaya bile ağlıyor bence pek bana öyle denk gelmiş gibi bi durum yok
Senin yorumlar maşallah kafaya taş atar gibi olduğundan ismine de bakmadım başına gelmiş bi arkadaşımız gibi sandim @Poisson002 😅
Biz Berk ve Şenay. İki cinsiyetin de birbirini anlama çabası kesinlikle harika bir podcaster malzemesi! 🎙️🧠 Bizim en merak ettiğimiz şey, insanların neden bazı hislerini doğrudan söylemek yerine karşı tarafın zihnini okumasını beklediği. ☕✨ İletişimsizlik çağında bu sorular çok kıymetli. Özel soruları veya sohbeti derinleştirmek istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, oradan konuşalım! 📚🕊️
Cevap
3Cevap
Benim genel merak ettiğim bişi yok sanırım fakat komuşmak istediğim kişide ki şeyleri merak edebilirim
Saygıdeğer kızlar , hanımefendiler , değerli kadınlar;Neden ghost ata sporunuz haline geldi? Herkese iyi günler diler cevap veren her kadına saygılarımı ve iyi dileklerimin sunuyorum, hoşçakalın.
Tüketim toplumu olduğumuz için herkes çabuk sıkılıp bırakıyor ee sıkıldım bıraktım diye açıklama yapmak da saçma iki gün buluş ilişkiyi kes iki gün buluş ilişkiyi kes ilişkilerde derinlik yok artık, bu arada bu kadın erkek çoğu kişide var bence
Tüketim toplumu ne demek yeme içme sektörü mü bu hanımefendicim kısa süreli veya 3 -5 ay gibi uzun süreli olan ilişkilerde bile ghostlandım ben bunun nedeni nedir acaba yanlış bişey de yoktu ortada acaba kadınlar heyecan böyle adrenalin tarzı şeyler mi seviyor?
Erkekler gerçekten kısa boylu kızları beğeniyor mu bana hiç öyle gelmiyor
Sorum sana. Hiç anal denedin mi?
No
Cidden nasıl bir vizyonsuzluk
@Maça-As sanane la yaprak cevap vermiş sonuçta
@Maça-As bana diyene bak. Ulan yaprak kafası sorduğun 3sorudan ikisi seks ile ilgili. Gelmiş tatava yapıyorsun burada. Tamam en amguard sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?