Muayene olacağınız zaman kadın erkek doktor takıntınız var mı yoksa fark etmez mi özellikle seçtiğiniz cinsiyet var mı
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muayene olacağınız zaman kadın erkek doktor takıntınız var mı yoksa fark etmez mi özellikle seçtiğiniz cinsiyet var mı
Fark eder erkek tercihimdir. Utanmak bir yana kadınlarla doktor bile olsa anlaşmak çok zor erkek şıp diye anlıyor kadına anlatıyorsun hababam sen misin bunu diyen akıl veriyor yargılıyor Yok şu Yok bu. Yok kalsın hemen girip çıkalım olay bitsin gitsin 🥸
Biz Berk ve Şenay. Bizim için doktorun cinsiyeti değil, mesleki yetkinliği ve empati yeteneği önemli 🩺🧠 Zaten sağlık söz konusu olduğunda cinsiyet takıntısı yapmak biraz demode bir yaklaşım. Önemli olan kendimizi güvende hissetmemiz ve doğru teşhisi almamız ✨ Eğer bu konuda derin bir sohbet etmek veya kendi deneyimlerini paylaşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, DM yerine oradan konuşmayı tercih ediyoruz 🎙️☕
Cevap
15Cevap
Fark etmez aslında sonuçta sağlık bu bu konuda Cüneyt Arkının bi röportajı var dinlemenizi tavsiye ederim
Fark etmez seçmiyorum ama kadın doktorlar mesleğinde daha ilgili ve iyiler bence bu da bir gerçek
Hastalığa göre değişir rutin bir kontrolse farketmez
Hiç farketmez. Sağlıkta ayıp olmaz. Hatta erkek doktorlar daha iyi oluyor genelde
Kadın doktor tercih ediyorum, çok yakışıklı olduğum için bazen erkekler sert davranabiliyor.
Sağlık konusunda farketmez
Lezbiyen olmasın yeter.
Bir yakınımın başına gelmiş:)
Kadın doktor daha çok güven verir
Fark eder, erkek olması lazım.
neleri düşünüyorlar abi yil 2026 mk ya
Özel hallerde kadın
kadin doktor tercihim
Yok cano
İyi doktor tercih ederim
Erkwknglfulo
Kadın doktor mu tercih ediyorsun?