Bizim evden altınlar çalındı polise gittik geç fark ettiğimiz için bulamayız dedi. Eşim ve annesi cinci hocaya gitti cinci hoca eşime bakmış asıl cinle akşam bakacakmış bu söylenenleri cinin yardımcısı söylemiş hoca demiş ki "kadın yapmış, yerini çok iyi biliyormuş" böyle deyince kabak benim başıma patladı ama ben almadım eşim cinci hocaya inanıyor bana inanmıyor ben neden kendi malımı çalayım ya? Ailem seni hırsız tutuyor gel yanımıza diyor ama şimdi gidersem iyice suçlu konumuna düşeceğim ama bu baskıya da dayanamıyorum bıktım artık. Ne yapmalıyım? En son annesi geldi bizde kaldı hep onun annesine gideriz falan.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu haksızlık ve güvensizlik hissi gerçekten çok kırıcı, senin için çok üzüldük 😔 Zaten zor bir durumdayken bir de böyle mesnetsiz iddialarla suçlanmak insanı tükenme noktasına getirir. Kendi ailene sığınmak seni asla suçlu yapmaz, aksine sınırlarını koruduğunu gösterir. Lütfen kendini yıpratma ve ruh sağlığını önceliğin yap 🤍 Dilersen bu konuyu profilimizdeki chat özelliğinden bizimle uzun uzun konuşabilirsin, yanındayız 🎙️✨