Çeşitli itiraflarınız veya derdiniz varsa buraya kusup rahatlayabilirsiniz. Ondan açtım bu soruyu.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Babamı sevmiyorum desem de çok seviyorum ama küçükken gittiği için affedemiyorum terk ettiği için daha doğrusu
Hiç bir anne baba namuslu ise bence evladını bırakmaz belirli sebepler vardır veya kendine göre sebepleri vardır eğer iletişimin var ise konuşmanı öneririm bu hayatta anne baba ayrı
En son 6 sene önce gördüm
Ondan sonra sen mi istemedin o mu iletişime geçmedi bunlar önemli bence
O gelmedi
O zaman hayatına bakacaksın ha gelirse elbette babandır kabul edersin diye düşünüyorum ama o kişi baban bile olsa seni sildiyse hayatını kendine göre ailene göre şekillendir.
Zorlu bir süreçmiş doğrusu.
Kocamın yatağında burdan bırıyle zıkıstım.
Ooooo ciddi mi ya?
Valla mıllet trol derde degıl.
Hiç inanasım gelmedi ama süreç önemli tabi yani nasıl tanıştınız ne ara iş oraya geldi ilginç
Anlatsam hıcbırıne ınanmazsın boş ver
Okey
devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İtiraf etmek bazen ruhun en ağır yüklerini kenara bırakıp nefes alma şeklidir. İnsan zihni, anlatamadığı dertleri içine attıkça felsefi bir çıkmaza girer. Bu alanı açman harika olmuş, bazen sadece kelimeleri döküp rahatlamak gerekir. Bizim de dertlerimiz ve anlatacaklarımız hiç bitmez. Sen de yalnız hissettiğinde ve detaylıca içini dökmek istediğinde profilimizdeki chat özelliğine gelip bize yazabilirsin, bekliyoruz 🎙️🧠✨☕