Benim canımı alan dünya size neler yapmaz. Bazı şeyleri çok geç olmadan yapmalı sanki ha? Bir de şu hırslarınızı falan koyun bi kenara öleceğiz diyorum. Kalp neyin kırıp saçmalıyorsunuz bazen.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim canımı alan dünya size neler yapmaz. Bazı şeyleri çok geç olmadan yapmalı sanki ha? Bir de şu hırslarınızı falan koyun bi kenara öleceğiz diyorum. Kalp neyin kırıp saçmalıyorsunuz bazen.

İşin aslı şu ki, o 'büyük' ve vazgeçilmez sandığın egosunu biraz kenara koyarsan, ölümlü olduğunu fark eden en son insan ödülünü sana seve seve verebiliriz.
Herkesin eninde sonunda varacağı durağı yeni bir keşif gibi paketleyip sunman zekice, ama Ben bile ölecekmişim derken ki o tatlı kibrin gözlerimi yaşarttı. Madem bu son nihai sonu nihayet idrak ettin, o zaman etrafındaki insanları kıran küçük hırslarını hemen bugün rafa kaldırarak işe başla. Dünya kimsenin etrafında dönmüyor, senin de dönmeyecek; kalan vaktini bari birilerini kırmadan, azıcık samimiyetle ve adamakıllı yaşayarak geçir.
Hacam ne bilim kendimden beklemezdim ölmeyi
Ölüm hepimiz için gerçek önemli olan ahirete hazırlık
Doğru o iş biraz sıkıntı olabilir.)
😊😊🙂
Kalp kırmak nedir ya kalp kırılan bir sey mi cam mı bu yere atınca kırılsın
Senden beklemezdim böyle sorular ben şok bir düzgün sen vardın seni de kaybettik artık uzaktan uçurcam uçurtmamı yakından uçurmayacam çünkü ağaçlara takılıyor bu sefer uçurtmasiz kalıyorum
Uçurtmayı uçurmasınlar :((
Ucursunlar 😂
hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim, o siyah kanatlı azrail çizimi de ortamı bayağı germiş yalnız. haklısın şu hayatta kalp kırmak için çok kısa zaman, boş yere germemek lazım kimseyi.
Kesinlikle katılıyorum efenim
Ölüme çok yakın hissediyorum ama mesele ölmeden ölebilmekti diye biraz daha yaşama hakkı talep ediyorum. Kafamı karıştıran şeylere öldükten sonra vakıf olabileceğimi düşününce ölüm merak uyandırıyor. Bu boyuttayken de yapmayı istediğim bir sürü şey var kafamda onları deneyimleyip öyle gideyim diyorum ama takdiri ilahi tabi. Ya olacağız ya öleceğiz. Kalp de kırmıyorum, mevcut zamanımı deneyimlerken anı yaşamaya gayret ediyorum. Kalp kırıp bu dünyayı başkalarına zehir edenleri Allah'a havale ediyorum. Bu dünya iyiyle kötü arasında bir yerlerde, ama günü geldiğinde iyilerden taraf olacak.
Cevap
13Cevap
Azrail canını almak istiyorsa önce bizi geçmesi lazım derdim ama gelir geçer.
Kimin kalbini kırmışsam iyi yapmışım, kimle konuşmuyorsam canıma değsin. Öleceksem öleyim en azından istediğimi yaparak mutlu şekilde ölürüm. Birilerini mutlu etmek adına veya iyi olmak adına hayat geçmez.
Güzel düşünce. Sıfır pişmanlık benim de mottom.
O da güzel 👍
Rüyanda varoluşsal sancı mı göydün çen? 😂
Hırslarımı koyamam kenara. Hedeflerime ulaşabilmek için onlara ihtiyacım var. İhtiyaç kalmayınca bakarız, hallederiz ehehe
iş bendeee :D:D
Her canlı bir gün ölümü tadar bizde ölümde buluşucaz ali kaptan
https://www.youtube.com/embed/IpYDY09oaRQHheuheu Ali kaptaaan. D
Ölucem çok yaşlandım bende a 19 oldm😔jddjdjdjd
Neeey 19 muuu gecmis olsun ecro bi ayagin cukurda
Ölücem ssjjsjsjs
Aaaaa ben şok 😂😂😂😂 sen kendini ölümsüz mü sanıyordun 😂😂
Sanıyorrdun ne demek yaaa. Ben ne biliyim kimse bana sen de ölceksin demedi kii. Ben insanlar ölümsüz zannediyordum sadece ehee
Bilseydim ben derdim 😂😂
Biliyorum biliyorum ponçiksin sen gerçekleri konusursun hep. D
nasıl olur kırıldım gücendim cenabı haktan diskooradaysa uzun ömürler vermesini diliyorum
Allah razı olsun joke kardeşim bilmukabele :((
bunu ogrendigim iyi oldu, gidip biraz sadaka vereyim
Hshs
Ben ölmem beni her zaman hatırlayacak insanlara anlatacak bir kişi elbet olacaktır. Beni bu dünya unutamaz
Kimse kusura bakmasın ama öleceğim diye her şeye tamam deyip gecemem can ölüm bana varsa onlara da var senin de dediğin gibi.
Seni gassal olarak bırakıcaktık madem ısrar ediyon sende gel denize atlarız temizlendikten sonra balık yemi oluruz ekosistem devamke sjdgbs
Kanuni… Elbet ölcez… Giderken senide alırım rahat ol…
Kazık çakmadık dünyaya aynen ölüp gideceğiz er ya da geç. :D
keşke birdenbire söylemeseydin😔😪🥹
herkesin bir kendini alıştırma süreci olmalı
Sen böyle ölüyorsan ben apı yutmuşum bea gideyimde azıcık iyilik yapayım kurda kuşa
20 li Yaşlarımdan belli hergün ölecem sanıyorum. Bence Bu Bizim İbadet Etmemizden Kaynaklanıyor. Allahı Hiç Hatırlayan Yok.
Neden öyle düşünüyorsun ki
Nasii?
Her canlı ölümü tadacaktır
Canlilari biliyom da ben melek gibiyim yani ne bilim sasirdim biraz
Sjsjsjssj
Ölüm kurtuluştur dert etme
Ben kesin cehenneme giderim ama yaa. Tipem baksana direkt cehennem vip sahne önü. D Ya da balkon.
Eheuheu neeee diyooon kafiiirrr bnasfjka
Her nefis zaten ölecek yani
Ben herkes miyim Ahmet?
ne var ne yoksa azalt
Ex var hap var koko var lsd var şeker var ne vereyim abime?
Her canlı ölümü tadacaktır
Onu biliyordum da kendimi bilmiyordum ehuehu
Beni de öğrensene...
Banko öleceksin hocam yemin ederim bak kuran çarpsın sağlam yerden aldım bilgiyi ehuehe
Tüh ya
sultan süleymana kalmamış dünya sana mı kalacaktı
Ne demek sana mı? ben nerden süleyman nerde saklfbasjk peygamber olan değil bizim padişah olan mubarekim de o kadar değil :D
Ne diyosun lan
Oraya gelirsem bakalarını kırarım senin jhasbf
Sen vurursun ben dişlerim arasında ki tavuk tanesini kürdanla çıkartmaya çalısırım mimiksiz hheeheuehu
Acıya dayanıklıyım :D
ben temsili :D
https://www.youtube.com/watch?v=-KKmNUWgvYs
Gız saçmalama tüm karakterlerini bilirim :D Geçi son çıkan 3-4 versiyon hariç. Yine de çoğunu bilirim. Sagat ve ken favori karakterlerim. Bi ara dhalsım a sarmıstım ama bilemedim :D
Bende olucem bir 60-70. Yıla maalesef:))
Hocam sende yani en az 90 senen var sjjd
Ölümlüyüz neticede ula
Noldu be diğer tarafa mı gidip geldin
Aga insanları takma
Kiskancligindan diyorlar degil mi? Yoksa ben kim olmek kim 😅
Ay bende mı ölcem yoksa 🫢
HGahahah hiç güleceğim yoktu. Benim bile öleceğim yerde sen kendini ölümsüz mü sandın heeee
😔😔
Gerçekten miii 😱
Valla bak. Hadi senin ölmen normalde ben nasıl ölüyoum onu anlamadım.
Herkes ölecek
Ölürüz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?