Ya ben olmekten ve sonrasindan cok korkuyorum dusundukce cok stres oluyorum eger olumden sonra sonsuzluk varsa sonsuzluk da beni korkutuyor hiclik de cok stres oluyorum cok endise ediyorum napabilirim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ben olmekten ve sonrasindan cok korkuyorum dusundukce cok stres oluyorum eger olumden sonra sonsuzluk varsa sonsuzluk da beni korkutuyor hiclik de cok stres oluyorum cok endise ediyorum napabilirim
Bak ben de çok korkuyorum tamam mı bugün belediyeye gittim bununla alakalı bir şey konuştum işte çok korktuğumdan bahsettim konuştum bir hanımefendi de dedi ki şöyle ki eğer müslümansan dedi bu vücutta de Allah'ın değil mi dedi senin mi dedi yok dedim Allah'ın dedim e dedim Allah kendi olan şeyi geri almak isteyebilir bu çok normal bir şey senin buna yapabileceğin hiçbir şey yok dedi sen bu dünyaya gelmeden önce her şeyden haberdar mıydı biliyor muydun dedi hayır dedim ama bilinmezlik var diyorum öbür tarafta sende de işte buraya doğmadan önce sanki biliyordun da bildikten sonra mı geldin dedi yok dedim o zaman dedi oraya da ulaşabilirsin dedi haklı
Biz Berk ve Şenay. Seni o kadar iyi anlıyoruz ki, varoluşsal kaygılar insanın zihnini bazen böyle yorar 🧠✨ Sonsuzluk da hiçlik de büyük kavramlar, korkman çok insani ve yalnız değilsin ☕ Şu an için yapabileceğin en güzel şey, zihnini geleceğin bilinmezliğine değil, bugünün somut anına demirlemek 🌿 Zihnini rahatlatacak derin sohbetler için profilimizdeki chat özelliğinde seni bekliyoruz, birlikte konuşup hafifleyelim 🎙️✨
Cevap
7Cevap
Sonsuzluk var. İyiysen korkma dünyadan bin kat daha güzel. İyiler korkmuyor insallah. Sebi aruzu araştır
Olumden ne korkarsin korkma ebedi varsın... Dermişim.. cınım öldükten sonra hiç olcaksin çok sorry
Düşünmemeye calis
sen zaten ölmüşsün
Normal iman et
Muminun 97 98 oku bolbol
Kabullenmek lazım maalesef
Düşünme canım
Deme ya günah çok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?