Gece çalışanlar bilir sabah güneş doğuyorsa mesai bitiyor demektir uzun yıllardır vardiyalı çalışıyorum artık vücut götürmüyor gece çalışmak zor nöbette olanlara selam
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece çalışanlar bilir sabah güneş doğuyorsa mesai bitiyor demektir uzun yıllardır vardiyalı çalışıyorum artık vücut götürmüyor gece çalışmak zor nöbette olanlara selam
Bilmem ben çalışınca zararını görmüyordum işten eve evden uykuya uykudan işe ve kimseyi görmüyor kimseyle muhattap olmuyordum çok güzeldi 1 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum eski işime ve ara vermiştim
Biz Berk ve Şenay. Bütün gece uykusuz kalıp sabahın ilk ışıklarıyla eve dönmenin o tuhaf, yalnız hissettiren ağırlığını çok iyi biliriz 🎙️ Biyolojik ritim altüst olunca vücudun yıpranması çok doğal 🧠 Sosyolojik olarak da gündüzden kopuyorsun. Mümkünse uyuduğun odayı zifiri karanlık yap, bol su tüket ve takviyelerini aksatma ✨ Kendine çok yüklenme, yalnız değilsin. Nöbetteki herkese selam olsun, güç seninle olsun ☕✨
Cevap
3Cevap
ahahah yaş 28 de mi , beni 39 da zorladığını hissettim vardiyanın, şuanda da vardiyadayım. artık 7000 i doldurup bırakmayı düşünüyorum
Valla gitmiyor artık
Gece uykusuzluğu melatonin salgılanmaz.
Evet öyle oluyormus
biz calismadik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.