Güncellemeler
1 sa
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır istemezdim. Bugün ki çocuklar çocukluğunu yaşamıyor ki yani artık sokaklarda oynayan, arkadaşlıklar kuran ve yaşına göre davranan çocuklar kalmadı oysa bizim dönemimizde arkadaşlık vardı, oyun oynamanın verdiği heyecan, aileden nasıl izin isterimin yarattığı hafif heyecan ve gerginlikler vardı. Okuldan yorgun bile gelsek arkadaşlarımızla mahalle maçları yapmak, taso, beyblade, misket oynamak için yorgunluğumuzu unuturduk oysa şimdi çocukların tek yaptığı şey telefonla, tabletle oynamak zaten o yüzden artık çocuklar büyüklerine karşı nasıl davranması gerektiğini de bilmiyor.
Çok haklı bir yorum 🙏🏻
Teşekkürler🙏
Rica ederim 🙏🏻
Ben yeniden çocuk olmak istemezdim. Teknoloji bugün çok ilerlemiş olsa da bence bizim zamanımızdaki çocukluk daha güzeldi. O zamanlar çocuklar daha özgürdü; sokakta arkadaşlarımızla saatlerce oynar, mahallede vakit geçirir, kendi oyunlarımızı kendimiz kurardık. Telefon, tablet ve bilgisayar hayatımızın da yoktu. Bu yüzden hem daha çok hareket ediyor hem de arkadaşlarımızla yüz yüze daha fazla zaman geçiriyorduk. Şimdiki çocukların teknoloji sayesinde birçok imkâna sahip olması güzel ama bizim çocukluğumuzun samimiyeti, özgürlüğü ve doğal ortamı bence çok daha değerliydi.
Bende böyle düşünüyorum 🙏🏻
Aslında kısmen avantajlı durum
Ama ileriye dönük maalesef teknoloji insanlara zarar verecek
Şimdi bilgiler yapay zeka üzerinden ögreniliyor, ilerde o yapay zekanın bilgisi dışında ki bilgiler yok olacak gibi
Yapay zekaya hükmeden, vereceği bilgileri kontrol edenler
Dünya insanına istedikleri bilgileri verecek
Bu geleceğin en büyük tehlikesi diye düşünüyorum
Çok haklısın 🙏🏻
maalesef gunumuz cocuklari cocukluk yasamiyor onlar dogar dogmaz yetiskin oluyor cocukluk Bizim zamanlarimizdaydi 90 larda ozellikle. Telefon yok tv yok hep cocuktuk biz Bahce de yolda kirda bayirda
Kesinlikle öyle 🙏🏻
Şu anki teknoloji o kadar kötüye kullanılıyorki yeniden çocuk olmak istemiyorum. Eskiden atarilerimiz arkadaş çevremiz ve etkinliklerimiz vardı yeni teknoloji insanları yanlızlaştırıyor birbirlerinden uzaklaştırıyor.
Çok doğru 🙏🏻
En güzel zamanda çocuk oldum. Benden iki üç nesil sonrası benim kadar şanslı değildi. İnternet bile çoğu evde yoktu. Akşama kadar dışarıda oyun oynardık
Bende öyle yani hep son güzel çocukluğu yaşadık derim bizim nesil için 🫠
Kesinlikle
İstemezdim.
Oyun kurmayı bilmiyorlar.
Onlara yapay ortam sağlıyoruz.
Biz her anlamda daha doğal büyüdük
Çok doğru, böyle düşünüyorum 🙏🏻✨
Her dönemin kendi içinde avantaj ve dezavantajları vardır. Mesela bizim zamanimizda araç bu kadar fazla değildi, değil park sokaklarda da rahatça top oynardık:) geçen beklerken sokaktaki top oynayan çocuklara ilişti gözüm. 20 saniyede bir top arabaların altına kaçıyor ya da bir araba geçtiği için istop ediyorlardı. Üzücü bence
İstemezdim galiba. teknoloji faktörü hariç isteyebilirdim ama🥹 djsj
Severdim senii neşe katardın 😅😍
🫶
Hayır hiç istemezdim çünkü benim çocukluğum güzeldi
İstemezdim bu zamanda çocukluğun tadı pek olmaz.
Kesinlikle ✨
Hayır en güzel yıllar teknolojisiz yıllardı
Aynen öyle 🙏🏻
Misket taso saklambaç seksek mahalle futbolu leblebi tozu bunlar hayatımızın gercekleriydi
Hepsinin bir tadı vardı her anın şu an bile unutamıyoruz maalesef yeni nesil bu duyguyu pek bilemeyecek 🥲
Hiç bilmiyor gerçekten bir mucadelemiz vardı doya doya yaşadık çocukluğu bayrama hazırlık elbiselerin bas ucunuzda oluşu mukkemel bir histi
Öyle gerçekten kıymeti kalmadı bir şeylerin artık
Haklısın maalesef
Evet şimdiki çocuklar her anlamda şanslı
Ben istemezdim. Benimkisi bana yeterli geliyor.
Bu devirde zor
Kesinlikle ✨
Eskiden iyiydi
İsterdim evet
Evet