Selam dostlar. Hepimizin pişman olduğu birtakım şeyler vardır. Geçmişe gidip değiştirmek istediğimiz durumlar olmuştur. Şimdi de bir teknoloji ile size bundan 10 sene öncesine gitmeniz için fırsat verildi. Peki siz bu fırsatı nasıl değerlendirirsiniz?Fırsatı değerlendirip 10 sene öncesine gider misiniz yoksa o 10 seneyi tekrar yaşamak zor mu gelir?
Teknoloji ile 10 sene öncesine gitmek isteseydiniz gider miydiniz?
Çok daha kolay olur aynı şeyleri yaşamak ama o yaşadıklarımı yaşamasam, şimdiki aklım olmazdı. O yüzden yaşadığım her iyi ve kötü tecrübeden memnunum. Bazen daha parlak ve daha ışık saçan olmak için sönmek gerekir. Sonuçta bu ateşi içimize başkası koymadı, kendi ateşimizi kendimiz harlamalıyız kardeşim. :)
10 yıl öncesine geri gitsem soğuk cüzdanımı banka kasasında saklardım. Bulamıyorum coinlerimi shsbsld
Kendi değerini bilmeyenler geçmişe gider bana göre. Yaşanmış geçmiş gitmiş. İyisiyle kötüsüyle anı işte😅 değiştirmeye gerek yok. Yeni anılara gerek var.
Evet haklısın :) gelmiş geçmiş bir şey için tasalanmamak gerek :) sen kendinden her seferinde bu kadar emin olup ve her soruda farklı şekillerle bu tarzını gösterdikçe hoşuma gidiyor 😂😂
Her seferinde hakkında farklı bir yazmam gerekecek böyle giderse, şimdiye kadar İtalyanca Nicki'nin anlamı ve çok sivri dilli olduğun :) dürüst olduğun ve kızıdırılmaman gerektiğini yazmışım. :D Bir de An ı yaşamaya çok düşkün olduğun :) tatili de sever onu da ekliyorum. ekledikçe ekleriz ama biteceğini sanmıyorum :)
Öğrenebileceğim kesin :) belki de zaten etrafım değişmediğinden bana bir şeyler katan insanlar olmadığından bunca zaman bende böyle kaldım :D isteksizim, üşengecim :) kendimden daha bilgili insanlardan bir şeyler öğrenmeyi severim hem de öğretmek gibi bir mesleği var daha ne olsun 👼
😂😂 olmaz olmaz bence artık bilgisayar problemleri veya tavsiyeleri falan olur :D en fazla olabilecek o gibi duruyor onun dışında size yardımcı olabileceğim bir yer var mı sanmıyorum :D
En İyi Cevaplar