O yüzden hiç bir erkek ile etkileşime girmeyeceksiniz nedeni mi işte bu mesajda ki kişilik sizle denk gelmemek için. Korkmayın tehdit ediyor polise gidebilirsin veyahut numarası ismi varsa cimere yaz bu mesajı da belgele gönder sıkıyorsa sakat bıraksın. Erkekliği tehdit ve güç bilenleri böyle dize getireceksin.
1
2 Yorumla
Soran
17 gü
Teşekkür ederim bir de kendisi bu mesajları yazınca bende sinirlenip küfür ettim ama geri sildim sonra engelleyince kendisi ulaşma demesine rağmen her yerden arayıp duruyor bakmıyorum da. Bir de yurt dışında çete falan kurma olayları var.
Rica ederim. Hiç bir insan sizi böyle korkutmaya ve tehdit etmeye hakkı yok. Gidip yetkili birimler ile konuş çekinme onlar bizim güvenliğimizi sağlamak için mevcutlar. Haketmiş küfrünüzü o yüzden sıkmayın canınızı. İstiyorsanız da hattınızı değistirin ve o kişiye senin tehdit mesajlarını cimere yollayıp suç duyurusunda bulunacağım deyin ki korksun. ya da tamamen uzaklaşın.
Hayır kendisiyle sevgili bile değilim bir kaç ay önce ayrıldığım eski sevgilimin numarasını instagram hesabını istedi neymiş durması gerekiyormuş onda. Ne yaptığım ortaya çıkacakmış vs kendi kafasında kurdu