Sizce beni ö*dürür mü zarar verir mi?

Simdi bi arkadaşım vardı 5 yıl önce garip bi sekilde tanistik ama 1 yıl aralıklarla birbirimize hatır soruyorduk arkadas bile sayılmaz, tanıdık diyelim. Geçen yine bu şekilde olacakken birden konuşmayı sürdürdük önceki 5 yıl gibi olmadı ve ilk defa birbirimizi tanımaya başladık. Şu an flörtüz her şey çok güzel gidiyor. Dışarıdan çok sert görünüyor elleri boynu dövme kaplı ama iç kişilik olarak çok tatlı. Yani dün biraz düşüncelerim değişti bi iddiaya girdik 50 saat uyumayacaktık dün akşam 35. Saatteyken gerçekten fazla uykusuz kaldığımız için aklımız gitti ben halüsinasyonlar görmeye başladım. Ve bana dün seni yerim dedi bend nah dedim şakasına. O zaman zorla yerim ve sonu kanlı biter dedi bende nasıl dedim boynunu par"çalarım dedi şakaya vurdum bende. Geçmişte yaptığı (buna benzer insanlara eziyet gibi) şeyleri anlattı ama pişmanım dedi. O kötü kişilik hala içinde olabilir mi? Yılbaşına girmeden 31 Aralık'ta Aydos ormanında buluşucaz ilk defa. Tabiki geceye kalmayacağım akşam üstü 5 6 gibi eve gidicem beni sevdiğini hissettiriyor duygusal olarak ara sıra ama tedirginim yine de ben mi paranoyağım?
Güncellemeler
1 yıl
Ormana gitmemeye karar verdim.. bi arkadaşımın daha gelmesi gerektiğini söyledim ve cafede oturma kararı aldık
Sizce beni ö*dürür mü zarar verir mi?