Güncellemeler
13 sa
Ss
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
yaşattığını yaşamazlar çünkü hayat adil değil
Kişisel olarak evet ama Allahın ayetlerini okuyunca affetme konusunda durup bir düşünüyor ve yine ona havale etme gereği hissediyorum.
Teşekkür ederim
Bende
Her zaman.
Kırdıysan bir gün kırılman şart değil fakat kırmanın nasıl bir şey olduğunu anlayacağın bir hayat dersiyle karşılaşabilirsin. Haksızlık yaptıysan aynısını yaşaman değil, yaptığının sonucuyla yüzleşmen daha anlamlı.
Çünkü “O da çeksin” demek insanı geçmişe bağlar. “Ben bunu yaşadım, dersimi aldım ve artık yoluma bakıyorum” demek
Teşekkür ederim
Bile isteye insanlara acı çektirenlerin aynısını yaşamasını dilerim:Ama hayat biraz komplike bazen sana oyle hissettirmek oyle yaşatmak istemez ama bir şekilde sen bu durumu yaşarsın. Birinci sebebi o değildir vesiledir. Bu durumlar için kararsızım.
Bile bile yanlış yapanlar acısını çekmeli bence
Birebir aynısı. Bazen daha beterini. Çünkü şu kafadayım sen, elinden bu kadarı geldiği için bana bunu yaptın ya ben de elimden geldiği kadar yapacağım ve eminim benim çektiğimin 10 katını çekeceksindir. Gibili bir şey... Kira yım ben ceza çekmesi gereken için ölümüne de razıyım.
Teşekkürler
Rica ederim ben teşekkür ederim efenim (çiçek)
🙂
Kesinlikle yaşamalı. Ben hep derim insan ömründe her şeyi yaşamalı zengin fakir olmalı sağlıklı biri sağlıksız olmalı sevdiklerini hiç kaybetmeyen biri sevdiğini kaybetmeli. Çünkü insan yaşamadığı acıyı ne biliyor ne de anlayabiliyor yaşamadığı durumlar olaylar hakkında sadece boş boş konuşuyor
Çok doğru
Herkes yaşattığını bir noktada muhakkak yaşıyor yıllar da sürse aylar da sürse günler de sürse o an muhakkak geliyor Allah hiçbir kulunun yaşattığını yanına kar bırakmaz. Sen istediğin kadar ah etme Hakkını helal et içine at serçeyi göğe küstürenin hesabını göğün sahibi elbet sorar..
Her zaman değil. Bazı şeyleri yaşatanın aynısını yaşamasını istemek anlık olarak insanın içini soğutabilir ama ben daha çok yaptığının bir karşılığı olsun isterim. Aynı acıyı birebir çekmesi şart değil; yaptığı şeyin sonuçsuz kalmaması daha önemli.
Doğrudur
☺️🙏
Yaşattığı derecede yaşayacak zaten. Yaşattığı şeyin aynısını yaşamak zorunda değiller.
Haklısın
💐
Yaptığını yaşamasa da daha beterini yaşasın ya skdjdja
Amin diyelim
Çok amin
yaşatsın ki benim dememle de olmaz ama herkes yaşattığını bir şekilde yaşıyor
Aynen öyle
Yoo hiç iyle dertlerim yok.. ben avı çektim herkes de aci çeksin demem.. cekmeseydim ya da ben isterim bile bile lades.. o yüzden herkesin yolu açık olsun :))
hangi günahımız, büyük konuşmamız yahut kınamamız duamızın kabulüne engelse affet bizi rabbim. sen çok bağışlayan, çok merhamet edensin.
1 haftadır atılan iftiranın bedelini yaşamalı o kişi
Amin diyelim
Amin 🤲
Yaşattığını yaşatmasın daha beterlerini yaşasın
Bence evet, insan ne yaşattıysa bir gün onun karşılığını görmeli ve aaletin bir şekilde yerini bulması gerektiğine inanıyorum.
Katılıyorum
Bunu söylemeye bile ihtiyaç duymuyorum çünkü eden bulur eninde sonunda ben görsem de görmesemde...
Bana kalırsa kısasta hayat vardır derim.
Aynen öyle
Herkes yaşattığını yaşayacak bence
Öyle
🙂🤞
Bence yaşamalı
Aynen öyle
Kendini kandırmak bu önüne bakacaksın
Neden peki?
Herkes bir şekilde yolunu bulur cunku
Bırak yasamasinlar ne önemi var
Yaşasınlar ya belki yola gelirler
Bunlarda o vicdan merhamet Yok emin ol
Öyle mi dersin
Aynen öyle derim kimin ne hali varsa görsün de geç
Haklısın belki de
Aynen haklıyım
Yok çok üzülürüm öyle
Öyle mi
Öyle
Aynısını değil ama farklı türlüsünü yaşıyorlar sonuçta fizik kanunları onlar içinde geçerli
Yaşamalı ki ben de cenneti yasayayim
hissettirdiğini hissetmeli
canım üzülme erkek milleti
Erkek milleti 🙂 beni üzecek tek şey diyebilirim
Oww
☺
Amin diyelim
Diyelim
Elbette yaşamalı
Öyle
Zaten yaşayacak
Yaşıyorum en dibine kadar