Ben berbat bir halde ölmeyi dilerken, o başkalarıylaydı. şu an tertemizim çok şükür ama onun bu halde olması beni çok üzüyor.

Ben berbat bir halde ölmeyi dilerken, o başkalarıylaydı. şu an tertemizim çok şükür ama onun bu halde olması beni çok üzüyor.
Sen bukadar güçsüzmüsün hayatını mahvetmek başka neye yarar bu aşk artık özgür bırak onu sende toparlan bak içmek öldürür seni ölmek için çok gençsin
Ben artık tertemizim ne alkol ne sigara ne de uyuşturucu aştım atlattım herseyi. Sildim tek seferde şu an berbat durumda olan o
Cevap
2Cevap
Ben hep derim ve inanırım herkes yaşattığıni yaşar ama bugün ama yarın
Sma üzülüyorum
O terk edip gittiyse yapacak bir şey yok. Kendi hayatını yaşa
Üzülüyorum yine de
Böyle olmasına üzülüyorsan destek olmayı demeyebilirsin, bırakması içib. Sonuç olarak yaşadıklarını az çok anlayabilirsin
Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama nasıl destek olabilirim
Görseldeki gibi yapmayarak mesela. Kısasa kısas davranmayarak. Bırakması için kendisini iyi hissetmeli. Önce ilgi , sevgi gösterin. Kendisini iyi hissetsin. Sonrasında yavaş yavaş bırakmaya ikna edin. Kabul edecektir zateb. Ayrıca siz nasıl bıraktınız bağımlılığınızı , onu düşünün. Kendinizden yola çıkarak bırakması için gerektiği gibi davranabilirsiniz
Ben tek başıma bıraktım.
Kafamı kaldırdım sağıma soluma baktım. Baktım ki hiç kimsem kalmamış yanımda o an bıraktım herseyi
Onun bırakması için destek olma zamanı artık öyleyse
valla bugun karma yasadım anam sikildi rezil oldum kardesim karma diye bisi var detayı detayına yasıyosun
Herkes yaşattığını yaşıyor bi şekilde.
Üzülme geçer umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?