Ahiret var birde şöyle bir şey iyiler bu dünyada hep boynu bükük kalan taraf oluyor, kötüler ise hep dik başlı istediği hayatı yaşıyor ahirette de bunun tersi olacak işte bu dünyada yaşattığını yaşar gibi bir durum yok Hz. Muhammed (S. A. V) zaten söylemiş Canı yanan sabretsin, can yakanda yanacağı günü beklesin diye ahiretten bahsediliyor
12 yıllık arkadaşım benim 700 binlik aracımı pert etti kasko Bana tam değerini ödemedi..
Arkadaşımın umurunda olmadı kazadır olur Ne yaptık arabanı yemedik ya dedi.. Ben de bir daha beni ne ara ne sor dedim ne Mezarıma ne Düğünüme gel dedim.. Bir yıl sonra kendisi araba aldı araba takla attı içinde öldü..
Bu konuda benim de bazı kaygılarım var. Bize yaşattıklarını yaşamayıp gayet de mutlu olan onlarca insanı görünce "Acaba mı?"diye sormadan edemiyorum. Bilemiyorum, belki de gördüklerimiz bir illüzyon.
Bu hayatta her şey hemen görünür değil... İyi ya da kötü, herkes bir şekilde ektiğini biçiyor. Ama ilahi adalet dediğin şey bazen sabırla beklemeyi gerektiriyor. Belki de senin onu fark edemeyeceğin bir yerde, bir zamanda tecelli ediyordur. Haksızlıkları sindirmek zor, biliyoruz. Ama unutma, sen kendi yolunda iyilikle kal. 🌿✨
Adalet merci şaşmaz her kırılan kalbin bedelinin hesabı illa ki kesilir. Kalp kırma kırdığın kalbi belki Allah çok seviyordur bilseydin dokunmazdın diye bir hadis vardı