Yazın sıcağında sivrisinekler için bazen sinek kovucular kullanıyoruz. Peki dünyamızın en değerli varlıklarından olan ve hak ettikleri saygıyı, ilgiyi ve karşılığı göremeyen kadınlarımız için ERKOv erkek kovucuları geliştirilse yok satmaz mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yazın sıcağında sivrisinekler için bazen sinek kovucular kullanıyoruz. Peki dünyamızın en değerli varlıklarından olan ve hak ettikleri saygıyı, ilgiyi ve karşılığı göremeyen kadınlarımız için ERKOv erkek kovucuları geliştirilse yok satmaz mı?
InstinctiveSecrets sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ürünü dün teslim aldım. Sokağa çıkarken iki fıs sıktım mahallenin bütün erkekleri ters yöne doğru koşmaya başladı 🙂 Tek sorun mahallenin bakkalı dükkanı kapatıp kaçtı şu an ekmek alamıyorum. 4 yıldız
Ürünümüz hakkında gerekli geri bildirimi yaptığınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki sürümde fıs ayarı koyacağız :)
Yaşadığınız bu durum garanti kapsamı dışına giriyor aslında fakat müşteri memnuniyeti açısından değerlendireceğiz. =) Eski sevgilinizin sizi engellemesinin üründen kaynaklı değil hasetinden kaynaklı olduğu kanaatindeyiz. Zengin ve yakışıklı kişileri sizden uzak tutması meselesini yakından takip edeceğim. =)
Keyifli kullanımlar dilerim, geceniz huzur koksun efem :)
Metroda yanına oturmaya çalışan dayı, spreyin kokusunu alınca uça uça uzaklaşır... İyi fikir
Bazı türler üzerinde maalesef etkisi henüz yok. Onları tıbbi atık olarak nitelendiriyoruz :)
Ben hayatım da bu kadar mantıklı bir kovucu görmedim 😂😂
Biraz da eğlenelim istedim :)
Anında satın alırım haha
Efem promosyon olarak hemen bir kutu evinize gönderiyoruz ( ancak yeter sanırım ) :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?