Bir gölgede dinlenmek, bir şeyler satın almak, indirimler falan filan işte hiç durup aaa benim buna ihtiyacım yok ki hissiyatı ya da söyleme gereği duydunuz mu? Veyahut söylediniz mi?
Birinin yaşanmışlıklarını , yüzünden anlayabilir misiniz? o anları dinlemeden?
Anlayabilirim, hani yüzünden olmasa bile özellikle gözlerinden ve dudak kıvrımlarından anlayabilirim. Dudak kenarları aşağıya doğruysa çok çekmiştir, mutsuzdur ya da bir zamanlar çok mutsuzdu enerjisini alır ve anlarım. Eğer ki düz ya da hafif yukarı doğruysada mutlu bi hayat geçirmiştir ya da kafaya takmayan bir insandır olabildiğince. Ha sonradan bi mutluluk yakalama şeyside olabilir elbette 🌟
Kararlarımızın yüzde doksanı bize ait bana göre. Bence sen bu düşünceme katılmayacaksın 😀
Kararların yüzde doksanı bize ait olsa dahi yüzde onun bazı zaman daha baskın olduğunuda söyleyebilirim tabi ki. Çevresel faktörler vs. fakat insan yinede o zincirlerini kırarsa yüzde doksanı kesinlikle kendisine aittir. Bizim başkaların aleyhine bile verdiğimiz karar - bizim verdiğimiz bir karardır. Burayı anlatabildim mi bilmesemde.. Anlaşılmadıysa söyle bunu daha net açıklamaya çalışayım 🙃
Ben zaten bir şeyler indirimde diye ya da hoş diye almıyorum, almadım. Bu yüzden kâr edemiyorum hiç 🤣 Belki öyle yapıyor olmam daha mantıklı olur fakat ihtiyacım olmayıncada stoklayamıyorum. Beni evde fazla eşya rahatsız ediyor. İhtiyacım olduğu zaman ihtiyaçlarımı gideriyorum her açıdan. Ha yoksada yapmıyorum zaten.
Bu iyi mi kötü mü bilemedim şimdi jdjf zararda mıyım acaba böyle yaparak, düşündürdü bu beni şu an.. Yinede yapamam bu konuda netim 🤦♀️
Vayy dudak ve gözler ele veriyor he bunu bilmiyordum... Umarım unutmam.. Yalnız ben kendi fotoğraflarıma bakıp konu ile alakalı yorum yapmam gerek kendime... Ki bu dediğinden hangi sınıfa giriyorum ehhehe... Bak nasılda biliyorsun katılmayacağımı ama dur bekle gerekçelerini bilmem lazım ondan sonra karar veririm : ) ... "Şayet zincirlerini kırarsa" Koşul sağlanamadığı için o yüzdelik düşecektir illaki... Orayı anladım ya ama anlatamam tabiki eheheh... Bence ihtiyacın olmadığı için stoklamadığından ötürü direkt kardasın (zamandan ve paradan) ... Geleceğe dair endişelerin olmadığından binlerce ürün alma gereği duymuyorsun ve iyi yapıyorsun elbette... Bence zararda değilsin sadelik iyidir... Asıl evde boşlukların olmaması sıkıntı. İhtiyacın olduğunda giderebiliyor isen tamamdır..
Bundan 20 yıl kadar önce ( dinozor gibi hissettim burada), küçük bir parkta, kalabalıklar içinde yalnız, üzgün ve umutsuz bir şekilde, bankta otururken şimdiki ben yaşlarda bir kadın çalıştığım işi doğru tahmin etmişti.
Buna çok şaşırmıştım. Demek ki aynı işi yapan insanların görünümü de zamanla aynı oluyor diye düşünmüştüm.
Ben de genel hatlarıyla bir çerçeve oluşturabilirim yüz, beden, hal ve hareketlerini gözlemleyerek. Hatta bazen hiç tanımadığım sadece gördüğüm bu kişilerle ilgili küçük hikayeler de yazar, bana izletir zihnim 😂
Biz'i oluşturan faktörleri de doğru şekilde analiz etmek lazım. Çevresel, biyolojik, epigenetik ve jeolojik etkenler bizi oluşturur gerçek anlamda.
O yüzden evet verdiğimiz kararlar bize ait tam olarak 🤩 Yalnız olduğumuzu hissederken aslında tek kişilik ordu gibiyiz bu yeryüzündee 🥳
Satın aldığımız çoğu şeye ihtiyacımız yok aslında farkındayım. Zamanla seyteltiyorum bu tüketici profilimi..
Yok be estağfurullah kuziş ele düşünme... Vay be çalıştığın işi doğru tahmin etmiş çok ilginç... Ben olsam bende aynen dediğin gibi düşünürdüm ehehe... E ama bu satırları okurken zihnimin eşsizliğine olan inancım kalmadı ahaha.. anladım esasen ne demek istediğini ve o bakımdan haklısında karar konusunda...
Yalnız ama tek kişilik bir ordu olmayı isterdim fakat bunu istemem yalnızlığı sevdiğimden değil sadece kendime ve değer verdiklerime yetebilmek babında...
Ben bu günlerde cok fuzuli harcama yaptığımdan . Kartımın eski oluşu beni durdurmasaydı son 5 dolarıda harcadım herhalde skbdsn... O açıdan sanırım benimde düzenlemeye gitmem gerek bakalım sjdhhs
Ne yaşadığını tamamen anlayamam ama bakış ve konuşmalardan anlayabiliyorum bazı şeyleri, seçtiği kelimeler bile bazen ele veriyor.
Hayatımızı başkasının yönetmesine müsaade etmiyorsak %95'i bizim. Kalan %5'i çevreden etkilenerek verdiğimiz doğru veya yanlış kararlar.
Evet bunu sık yapıyorum genel olarak alışveriş bağımlılığım yok. Ama saat dedin mi kafayı yemiş gibi alabilirim ihtiyaç mihtiyaç dinlemeden, saat hastasıyım onsuz dolaşmam
Ne demek istediğinizi anladım elbette. öyle bir hissiyatı bazen bende yaşıyorum ama ne kadar doğru ya da karşı taraf ta aynı şeyleri hissediyor mu orası mechul...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlayabilirim, hani yüzünden olmasa bile özellikle gözlerinden ve dudak kıvrımlarından anlayabilirim. Dudak kenarları aşağıya doğruysa çok çekmiştir, mutsuzdur ya da bir zamanlar çok mutsuzdu enerjisini alır ve anlarım. Eğer ki düz ya da hafif yukarı doğruysada mutlu bi hayat geçirmiştir ya da kafaya takmayan bir insandır olabildiğince. Ha sonradan bi mutluluk yakalama şeyside olabilir elbette 🌟
Kararlarımızın yüzde doksanı bize ait bana göre. Bence sen bu düşünceme katılmayacaksın 😀
Kararların yüzde doksanı bize ait olsa dahi yüzde onun bazı zaman daha baskın olduğunuda söyleyebilirim tabi ki. Çevresel faktörler vs. fakat insan yinede o zincirlerini kırarsa yüzde doksanı kesinlikle kendisine aittir. Bizim başkaların aleyhine bile verdiğimiz karar - bizim verdiğimiz bir karardır. Burayı anlatabildim mi bilmesemde.. Anlaşılmadıysa söyle bunu daha net açıklamaya çalışayım 🙃
Ben zaten bir şeyler indirimde diye ya da hoş diye almıyorum, almadım. Bu yüzden kâr edemiyorum hiç 🤣 Belki öyle yapıyor olmam daha mantıklı olur fakat ihtiyacım olmayıncada stoklayamıyorum. Beni evde fazla eşya rahatsız ediyor. İhtiyacım olduğu zaman ihtiyaçlarımı gideriyorum her açıdan. Ha yoksada yapmıyorum zaten.
Bu iyi mi kötü mü bilemedim şimdi jdjf zararda mıyım acaba böyle yaparak, düşündürdü bu beni şu an.. Yinede yapamam bu konuda netim 🤦♀️
Vayy dudak ve gözler ele veriyor he bunu bilmiyordum... Umarım unutmam..
Yalnız ben kendi fotoğraflarıma bakıp konu ile alakalı yorum yapmam gerek kendime... Ki bu dediğinden hangi sınıfa giriyorum ehhehe...
Bak nasılda biliyorsun katılmayacağımı ama dur bekle gerekçelerini bilmem lazım ondan sonra karar veririm : ) ...
"Şayet zincirlerini kırarsa"
Koşul sağlanamadığı için o yüzdelik düşecektir illaki...
Orayı anladım ya ama anlatamam tabiki eheheh...
Bence ihtiyacın olmadığı için stoklamadığından ötürü direkt kardasın (zamandan ve paradan) ... Geleceğe dair endişelerin olmadığından binlerce ürün alma gereği duymuyorsun ve iyi yapıyorsun elbette...
Bence zararda değilsin sadelik iyidir... Asıl evde boşlukların olmaması sıkıntı. İhtiyacın olduğunda giderebiliyor isen tamamdır..
Bundan 20 yıl kadar önce ( dinozor gibi hissettim burada), küçük bir parkta, kalabalıklar içinde yalnız, üzgün ve umutsuz bir şekilde, bankta otururken şimdiki ben yaşlarda bir kadın çalıştığım işi doğru tahmin etmişti.
Buna çok şaşırmıştım. Demek ki aynı işi yapan insanların görünümü de zamanla aynı oluyor diye düşünmüştüm.
Ben de genel hatlarıyla bir çerçeve oluşturabilirim yüz, beden, hal ve hareketlerini gözlemleyerek. Hatta bazen hiç tanımadığım sadece gördüğüm bu kişilerle ilgili küçük hikayeler de yazar, bana izletir zihnim 😂
Biz'i oluşturan faktörleri de doğru şekilde analiz etmek lazım. Çevresel, biyolojik, epigenetik ve jeolojik etkenler bizi oluşturur gerçek anlamda.
O yüzden evet verdiğimiz kararlar bize ait tam olarak 🤩 Yalnız olduğumuzu hissederken aslında tek kişilik ordu gibiyiz bu yeryüzündee 🥳
Satın aldığımız çoğu şeye ihtiyacımız yok aslında farkındayım. Zamanla seyteltiyorum bu tüketici profilimi..
Yok be estağfurullah kuziş ele düşünme...
Vay be çalıştığın işi doğru tahmin etmiş çok ilginç...
Ben olsam bende aynen dediğin gibi düşünürdüm ehehe...
E ama bu satırları okurken zihnimin eşsizliğine olan inancım kalmadı ahaha.. anladım esasen ne demek istediğini ve o bakımdan haklısında karar konusunda...
Yalnız ama tek kişilik bir ordu olmayı isterdim fakat bunu istemem yalnızlığı sevdiğimden değil sadece kendime ve değer verdiklerime yetebilmek babında...
Ben bu günlerde cok fuzuli harcama yaptığımdan . Kartımın eski oluşu beni durdurmasaydı son 5 dolarıda harcadım herhalde skbdsn... O açıdan sanırım benimde düzenlemeye gitmem gerek bakalım sjdhhs
Düzenleme iyidir 😀
İyidir ama küçük bir meblağ için değer mi bilemiyorum bakalım ehhehe
Ne yaşadığını tamamen anlayamam ama bakış ve konuşmalardan anlayabiliyorum bazı şeyleri, seçtiği kelimeler bile bazen ele veriyor.
Hayatımızı başkasının yönetmesine müsaade etmiyorsak %95'i bizim. Kalan %5'i çevreden etkilenerek verdiğimiz doğru veya yanlış kararlar.
Evet bunu sık yapıyorum genel olarak alışveriş bağımlılığım yok. Ama saat dedin mi kafayı yemiş gibi alabilirim ihtiyaç mihtiyaç dinlemeden, saat hastasıyım onsuz dolaşmam
Bende bu dediğinden hiç yok galba ki insanlar konusunda cok yanılıyorum..
Ansbs
Öylede sanki istediğim gibi yaşayamıyorum hâlâ... : ) bakalım
..
Saat kırmızı çizgi olmuş sanki skdbsn
Bazıları yanıltıyor ama jfjfkgcb
Neden mesela diye sorsam¿
Bayağı öyle oldu doğrusu ilkokuldan beri 😂
Evet o da var elbette...
Bilmiyorum derim : )
Olmuş ya ehehehe
Bence biliyosun da sende kalsın istiyorsun derim bende : )
Ajsan o da olabilir bilemedim şimdi...
Anlayamam öyle bir kabiliyetim yok. Ama bazıları vardır ki kendine yakın bulursun ve empati yoluyla hislerini anlarsın.
Ne demek istediğinizi anladım elbette. öyle bir hissiyatı bazen bende yaşıyorum ama ne kadar doğru ya da karşı taraf ta aynı şeyleri hissediyor mu orası mechul...
Hissiyatı kuvvetliyse neden olmasın
Yani elbette...
Anlayabilirim
Helal olsun