Güncellemeler
25 dk
Teşekkürler ss🌸🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık biliyorsunuz...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevdiğim birisi yok.
Elbette ama onları kendime çokta alistirmam ben zaten biraz öyle yaşıyorum artık çünkü heran her şey olabilir ve yokluguma alışmaları gerek bazen tamamen çekiliyorum özellikle kendi ailemde yapıyorum bunu bir yere gideceklerse ben gelmiyorum diyorum bir plan yaptıklarında bensiz olsunlar istiyorum çok fazla uzulmesinler arkamdan..
Anladım bireysel olarak yaşamaya alışsınlar ki üzülmesinler bu da bakış açısı.
Yanii evet bazı şeylere kendimi hep hazırlıyorum ben belki ruh hastası diyeceksin bana ama ben hep o günün geleceğini biliyorum zaman bir yerden sonra kalmayacak
Ama işte sürekli o günü düşünmek elde olan zamanı da kaybettiriyor ben de bi ara baya takıntılıydım bu konuya
Olduğu kadar ne yapalım ben sonuç odakliyim ya çok karamsar olabilirim bu konuda
Olmamaya çalışıyorum bende çok zor bir konu
Maleseff
Hastanede çalıştıktan sonra sevdiklerimle geçirdiğim zamanın kıymeti arttı. Aniden kanser olduğunu öğrenip ölümü bekleyenleri gördükten sonra özellikle. Bi de sefdiklerimin kıymetini bilmem için ölüm döşeğinde olmamaları gerektiğini de öğrendim. Bazılarının anca aklına geliyo
Evet çok geç olduğunda..
Bence evet. Çoğumuz çoğu zaman zamanın sınırsız olduğunu sanarak erteliyoruz Sonra ararım, sonra görüşürüz, sonra söylerim…”
Oysa vaktin kısıtlı olduğunu bilseydik kırgınlıkları daha çabuk bırakır, sevdiğimiz insanlara daha çok sarılır, “seni seviyorum” demeyi gurura bırakmazdık.
Çok güzel, kesinlikle
🩷☺️
Bugünlerde en derinlerde hissettiğim pişmanlık
Benim de
Zaten öyle değil mi?
Öyle
Zaman kısıtlı zaten sabaha garantun mi var
Evet
Kesinlikle
Evet
evet hemde cok